Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İşte beklenen an Jos | Warrock Stinger Squad
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Sizi videomuz ile başbaşa bırakıyoruz Smile

Edit:Beyler bu arada devamıda gelecek bunun çalışmalar sürüyor Smile,

Beyler kanalı subscribe edin bize destek olun Smile
" kf kalkmasın kf kalkmasın " ulan ne adamlarsınız Big Grin
545 dk bitmiş dur izliyorum Wink

Edit:Ts deki sesleri silseymişsiniz iyi olurdu

Edit 2 :La bunun içinmi o 545 dk beklediniz insanlık ölmüş zamana yazık 2 dk 07 saniyelik videoda 30 sn oyun görüntüsü diğerleri giriş introsu bende heyecanlı bişi bekliyordum
Biraz daha organize olduğumuz kısımları yapsaydın keşke,başka zaman artık Smile
(09-09-2012 02:37 PM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ]545 dk bitmiş dur izliyorum Wink

Edit:Ts deki sesleri silseymişsiniz iyi olurdu

Edit 2 :La bunun içinmi o 545 dk beklediniz insanlık ölmüş zamana yazık 2 dk 07 saniyelik videoda 30 sn oyun görüntüsü diğerleri giriş introsu bende heyecanlı bişi bekliyordum

Bilmeden konuşma istersen o 500 değil 900 dakkaydı ayrıca onu iptal ettik bunu yeni upload ettim 1.5 saatte
Bence de kısa olmuş.Ama beğendim totos.gif
(09-09-2012 03:01 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]Bence de kısa olmuş.Ama beğendim totos.gif

Aslında video 18 dakikaydı fakat montajını bitirdikten sonra ben izlerken sıkıldım açıkcası 4-5 dakikadan sonrası sıkmaya başlamıştı.Bizde kısa ve etkili bir video yapmaya karar verdik başlangıç olarak.Seriyi devam ettirmeyi düşünüyoruz ve diğer seriler en az 5 dakika olur tahminimce
Çak abi çak abi çak çak çak Big Grin sesim ne acayip çıkmış lan o.O
Solda solda Smile güzel olmuş Smile
ben olsaydım öne bi tane sniper koyardım Big Grin Base'nin ön dağına, daha görmeden nereden geleceklerini öğrenirdiniz.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler