Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İşte beklenen an Jos | Warrock Stinger Squad
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(09-09-2012 03:19 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]ben olsaydım öne bi tane sniper koyardım Big Grin Base'nin ön dağına, daha görmeden nereden geleceklerini öğrenirdiniz.

Gerek yokki Zafer Stinger'ın durbününü açık shift'e basılı tutarak etrafı gezdirsen yakalıyosun illaki Big Grin

Ama bize bir sniper şart o kulenin tepesinde durucak etraftaki sniper'ları indiricek biri lazım Big Grin
(09-09-2012 03:21 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(09-09-2012 03:19 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]ben olsaydım öne bi tane sniper koyardım Big Grin Base'nin ön dağına, daha görmeden nereden geleceklerini öğrenirdiniz.

Gerek yokki Zafer Stinger'ın durbününü açık shift'e basılı tutarak etrafı gezdirsen yakalıyosun illaki Big Grin

Ama bize bir sniper şart o kulenin tepesinde durucak etraftaki sniper'ları indiricek biri lazım Big Grin
sniper'ın tek görevi o değil zaten koruyacak vs, siz hazır pozisyonda bekliceksiniz, adam şurada diyecek kilitleniceksiniz. WarRock'ta spot sistemi olsa, çok kolay bir şey.
(09-09-2012 03:23 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-09-2012 03:21 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]

sniper'ın tek görevi o değil zaten koruyacak vs, siz hazır pozisyonda bekliceksiniz, adam şurada diyecek kilitleniceksiniz. WarRock'ta spot sistemi olsa, çok kolay bir şey.

tek sorunumuz o zaten karşımıza bir sniper yattımı oraya buraya kaça kaça stinger sallıyoruz Big Grin
İn Warrock derken In olacak beyler Sad
Bence sesler de ayrı bi hava katmış Smile çak çak kalkmasın bomba atmasın falan Smile
Videolarımıza Dislike atan arkadaşı burdan selamlıyorum kendilerini takdim ederlerse sevinirim. !!
Arkadaki müzigin adın ne dıdın bilmemne melodisi
serkanım süper editlemişsin helal olsun... Smile
(09-09-2012 05:23 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Arkadaki müzigin adın ne dıdın bilmemne melodisi

Requiem For A Dream-Full Theme song
(09-09-2012 02:32 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Sizi videomuz ile başbaşa bırakıyoruz Smile

Edit:Beyler bu arada devamıda gelecek bunun çalışmalar sürüyor Smile,

Beyler kanalı subscribe edin bize destek olun Smile

lan sizdemi stingercı oldunuz rezillik Ss.gif
(09-09-2012 05:44 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]
(09-09-2012 02:32 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Sizi videomuz ile başbaşa bırakıyoruz Smile

Edit:Beyler bu arada devamıda gelecek bunun çalışmalar sürüyor Smile,

Beyler kanalı subscribe edin bize destek olun Smile

lan sizdemi stingercı oldunuz rezillik Ss.gif

sen ne diyon köylü chair.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler