Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: d3v1lslord GamePlay v1
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

Kötü edit oldu biliyorum tamamiyle kötü Smile ama kötü yorumlarınızı kendinize saklayın ufak ufak başlıyoruz işte 1080p izleyiniz Smile
Kötü yorum değil yazacağım ama şunu bilki ben günlük 1000 kill atıyorum bütün killerimi videoya sıralayıp koyabilirim gameplay olurmu tartışılır 1 dakika izledim sadece hepside 1 lik. elimde 10 tane 1 roundda yapmış olduğum 5 killik videolar var aslında onlarla gameplay olur yani sana diyeceğim gameplay bu değil.Ama hazırlanış fena değil hoşuma gitti.
Beyler bu arada duyuralım;

Stinger Squad videosu toplam uzunluğu 18 dakikaydı ve izlerken biz bile sıkıldık.Bu sebeple İptal ettik ama yenisini şuan çekiyoruz.Sorun çıkmazsa en geç 2 gün içerisinde videoyu yayınlayacağız.Saygılarımızla;

Judgez Of Sky Team Smile
(09-09-2012 02:20 AM)AliYıldız Yazılan: [ -> ]Kötü yorum değil yazacağım ama şunu bilki ben günlük 1000 kill atıyorum bütün killerimi videoya sıralayıp koyabilirim gameplay olurmu tartışılır 1 dakika izledim sadece hepside 1 lik. elimde 10 tane 1 roundda yapmış olduğum 5 killik videolar var aslında onlarla gameplay olur yani sana diyeceğim gameplay bu değil.Ama hazırlanış fena değil hoşuma gitti.

Dostum bu konuda haklı olabilirsin tabi ama cqc oyuncusu olmadığımızıda bilirsin belki ? Smile bize güzel gelen kill'ler belki sizin için basit geliyor olabilir ama sonuçta sizin içinde tam tersi olabilir BG ~ CQC arasındaki ilişkide Smile Sadece bana ilginç gelen kill'leri kesip birleştirip size sunmak istedim
1080p yapmak için görüntüyü küçültmendeki zevk nedir bunu bana anlatırsan videonu izleyeceğim.
(09-09-2012 02:24 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]1080p yapmak için görüntüyü küçültmendeki zevk nedir bunu bana anlatırsan videonu izleyeceğim.

Dediğim gibi Vegas'da acemiyim şu tam ekran muhabbetini biri yardım etse gerisi düzgün gelicek.
Alican kayıtları Fraps'le aldığımız için böyle oluyor.Yani videoyu o hale getiren fraps.Normale döndürmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama bilsem normale çeviririm.Bende sevmiyorum böyle izlemeyi ama şuan elimizdeki en iyi program fraps.
1-2 yere sorarım. Tam cevap alabilirsem dönerim size.
(09-09-2012 02:35 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]1-2 yere sorarım. Tam cevap alabilirsem dönerim size.

Ben birşey buldum gibi Stinger Squad videosunda deneyeceğim.Sağolasın yinede
Bogac'a Bg Yi Ben öğrettim Big Grin Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler