09-09-2012, 09:56 AM
09-09-2012, 10:01 AM
(09-09-2012 09:56 AM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]Boğacın babası benimbenim izimden gidiyor hep.
Oha... Biri şunu .... neyse

09-09-2012, 10:08 AM
1) Ekranı tam sığdır yanlarda boşluk kalmasın
2)Oyundaki silah sesi çok azda olsa gelsin
3)Genellikle 2-3-4 ace lerini koymaya çalış
4)Biraz efekt koymaya çalış
2)Oyundaki silah sesi çok azda olsa gelsin
3)Genellikle 2-3-4 ace lerini koymaya çalış
4)Biraz efekt koymaya çalış
09-09-2012, 11:07 AM
helal len sana erkek 

09-09-2012, 11:19 AM
(09-09-2012 02:27 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Alican kayıtları Fraps'le aldığımız için böyle oluyor.Yani videoyu o hale getiren fraps.Normale döndürmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama bilsem normale çeviririm.Bende sevmiyorum böyle izlemeyi ama şuan elimizdeki en iyi program fraps.
Forumdaki çoğu kişi Fraps kullanıyor ben de dahil ama hiç bu kadar küçük video çekmedi Fraps. FPS ayarını biraz yükseltmeyi deneyin Frapstan.
Ayrıca; Vegas'a attığınız videoya sağ tıklayıp Switches --> Maintain Aspect Ratio'da ki tiki kaldırın videoyu sığdırır(bu kadar küçük çekimde kalitesi düşebilir). Fakat bazı videolar uyuşmazlıktan dolayı ses verir ama görüntü olmaz (siyah ekran olur). Bunun da çözümü; Maintain Aspect Ratio tiki varken
Videoya sağ tıklayıp Properties --> Media --> Pixel Aspect Ratio bölümünden manuel olarak aspect oranını ayarlamaktır.
Ben Vegas Movie Studio HD Platinum kullanıyorum. Temel olarak klasik Vegas ile aynı. Ama bu ayarlamalarda ufak değişiklikleri olabilir veya çözüm sunmayabilir.
09-09-2012, 11:20 AM
(09-09-2012 11:19 AM)ErayG Yazılan: [ -> ](09-09-2012 02:27 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Alican kayıtları Fraps'le aldığımız için böyle oluyor.Yani videoyu o hale getiren fraps.Normale döndürmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama bilsem normale çeviririm.Bende sevmiyorum böyle izlemeyi ama şuan elimizdeki en iyi program fraps.
Forumdaki çoğu kişi Fraps kullanıyor ben de dahil ama hiç bu kadar küçük video çekmedi Fraps. FPS ayarını biraz yükseltmeyi deneyin Frapstan.
Ayrıca; Vegas'a attığınız videoya sağ tıklayıp Switches --> Maintain Aspect Ratio'da ki tiki kaldırın videoyu sığdırır(bu kadar küçük çekimde kalitesi düşebilir). Fakat bazı videolar uyuşmazlıktan dolayı ses verir ama görüntü olmaz (siyah ekran olur). Bunun da çözümü; Maintain Aspect Ratio tiki varken
Videoya sağ tıklayıp Properties --> Media --> Pixel Aspect Ratio bölümünden manuel olarak aspect oranını ayarlamaktır.
Ben Vegas Movie Studio HD Platinum kullanıyorum. Temel olarak klasik Vegas ile aynı. Ama bu ayarlamalarda ufak değişiklikleri olabilir veya çözüm sunmayabilir.
Ben sana şeyi sorucam, Bu frapsda full size ayarını seçmeden HD çekmiyor değil mi
?09-09-2012, 11:33 AM
(09-09-2012 11:20 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](09-09-2012 11:19 AM)ErayG Yazılan: [ -> ](09-09-2012 02:27 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Alican kayıtları Fraps'le aldığımız için böyle oluyor.Yani videoyu o hale getiren fraps.Normale döndürmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama bilsem normale çeviririm.Bende sevmiyorum böyle izlemeyi ama şuan elimizdeki en iyi program fraps.
Ben sana şeyi sorucam, Bu frapsda full size ayarını seçmeden HD çekmiyor değil mi?
Şöyle söyliyeyim; full size'da ekran çözünürlüğün ile video çözünürlüğü aynı oluyor. Half size'da ise yarısı kadar falan oluyor
09-09-2012, 12:02 PM
(09-09-2012 11:33 AM)ErayG Yazılan: [ -> ](09-09-2012 11:20 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](09-09-2012 11:19 AM)ErayG Yazılan: [ -> ](09-09-2012 02:27 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Alican kayıtları Fraps'le aldığımız için böyle oluyor.Yani videoyu o hale getiren fraps.Normale döndürmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama bilsem normale çeviririm.Bende sevmiyorum böyle izlemeyi ama şuan elimizdeki en iyi program fraps.
Ben sana şeyi sorucam, Bu frapsda full size ayarını seçmeden HD çekmiyor değil mi?
Şöyle söyliyeyim; full size'da ekran çözünürlüğün ile video çözünürlüğü aynı oluyor. Half size'da ise yarısı kadar falan oluyor
İşte biliyorum, o da fpsyi düşürüyor yarısına falan. 30-40 fps ile oynadığım oyunlardaki videolarım max 480p oluyor bu yüzden de.
09-09-2012, 12:47 PM
Tebrikler güzel olmuş bence hoşuma gitti 
Şampiyon sensin bir ara ws atmak isterim

(09-09-2012 02:20 AM)AliYıldız Yazılan: [ -> ]Kötü yorum değil yazacağım ama şunu bilki ben günlük 1000 kill atıyorum bütün killerimi videoya sıralayıp koyabilirim gameplay olurmu tartışılır 1 dakika izledim sadece hepside 1 lik. elimde 10 tane 1 roundda yapmış olduğum 5 killik videolar var aslında onlarla gameplay olur yani sana diyeceğim gameplay bu değil.Ama hazırlanış fena değil hoşuma gitti.
Şampiyon sensin bir ara ws atmak isterim

09-09-2012, 11:53 PM
Adam oynuyor abi