Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tekrardan Iphone Sorunu :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(09-08-2012 10:54 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]1- Ayarlar - telefon - arama yönlendirme - kapalı.
2- ayarlar - telefon - Numaram - numaranı yaz.
3 - Burak'ın dediğini yap.
4 - ayarlar - genel - sıfırla - ağ ayarlarını sıfırla
5 - ayarlar - genel - sıfırla - tüm ayarları sıfırla ( en son çare )
Teker teker dene hepsini. 1. sinden başla sıralı şekilde yazdım onları

En son çare hariç hepsini yaptım ama olmadı Sad burağın dediğini yaparken hattımı çıkarayımmı ?
(09-08-2012 10:58 PM)Earthshaking Yazılan: [ -> ]İtunestan mesajlarını ve telefon defterini hatta resimlerini yedekleyebiliyorsun fabrika ayarlarına döndükten sonra tekrar yedeğini aldığın için telefona yükleyebiliyorsun sadece uygulamaların gider onlarda eğer itunesta kayıtlıysa tekrar yükleyebilirsin yani fabrika ayarlarına döndükten sonra hiç bir sorun kalmaz merak etme...

Tamamda restore etmeyi bilmiyom Sad
Tw varsa istersen twden yardımcı olabilirim sana...
Bende hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım , yardımcı olması açısından bu linkte şarj ile ilgili güzel bilgiler var umarım yardımcı olur

http://forum.donanimhaber.com/m_57250445/tm.htm

Konunun fazla uzamasından dolayı özet geçmek gerekirse şarj ile ;

1 - Ayarlar/saat ve tarih bölümnde otomatik zaman ayarlamayi kapatin iOS5 te sarj yiyen etkenlerden biri
2 - mail ayarlarındaki anında ilet i kapat
3 - pingi sınırlamalardan kapatın

ve bütün bunları yapmadan önce telefonu temiz bir şekilde restore yapın sonuçlar gözle görünür derecede fark edecektir..
(09-08-2012 11:18 PM)Earthshaking Yazılan: [ -> ]Tw varsa istersen twden yardımcı olabilirim sana...

Olur atıyorum özelden
Ayfonu ver bana kurtul kesin çözüm
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler