Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tekrardan Iphone Sorunu :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
İphone forumlarına açsana Sad
Bana -100000 versene canım sıkıldı vallahi
(09-08-2012 10:19 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler yardım etmeyecekler gitsin bak -10 bin veririm Sad

Abi yapma abi vurma abi ben ettim sen etme abi ( hiş +10bin versene çaktırmadan, kimseye söylemem)
İtunes'tan fabrika ayarlarına dön bence....
(09-08-2012 10:28 PM)Earthshaking Yazılan: [ -> ]İtunes'tan fabrika ayarlarına dön bence....

Ondada herşeyim gidicekmiş hemde yapmayı bilmiyom cahalım Sad
1.5 yıllık I-phone kullanıcısıyım ilk kez böyle bir sorun ile karşılaştım, Allah sabır versin konum servisleriyle alakalı olabilir internet paketi al açık tut bi de ışığını çok parlak tutma internette bıdı bıdı zaman geçirme 3g açık kalsın iphone 3g'siz kullanılır mı olum sen iyi misin Big Grin

Burak Kandöker

SIM Kartını çıkarıp ayarları sıfırlamayı dene belki düzelir
(09-08-2012 10:32 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]1.5 yıllık I-phone kullanıcısıyım ilk kez böyle bir sorun ile karşılaştım, Allah sabır versin konum servisleriyle alakalı olabilir internet paketi al açık tut bi de ışığını çok parlak tutma internette bıdı bıdı zaman geçirme 3g açık kalsın iphone 3g'siz kullanılır mı olum sen iyi misin Big Grin

kısaca:

2 yıllık ayfoncuyum böyle ayfon görmedim Big Grin
1- Ayarlar - telefon - arama yönlendirme - kapalı.
2- ayarlar - telefon - Numaram - numaranı yaz.
3 - Burak'ın dediğini yap.
4 - ayarlar - genel - sıfırla - ağ ayarlarını sıfırla
5 - ayarlar - genel - sıfırla - tüm ayarları sıfırla ( en son çare )
Teker teker dene hepsini. 1. sinden başla sıralı şekilde yazdım onları
İtunestan mesajlarını ve telefon defterini hatta resimlerini yedekleyebiliyorsun fabrika ayarlarına döndükten sonra tekrar yedeğini aldığın için telefona yükleyebiliyorsun sadece uygulamaların gider onlarda eğer itunesta kayıtlıysa tekrar yükleyebilirsin yani fabrika ayarlarına döndükten sonra hiç bir sorun kalmaz merak etme...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler