Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Darkorbit Satılık Hesap
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
18 level petli kamikazeli lf3 kalkan full 24 arge daha özellikleri var 75tl istiyorum oyunu bırakıyorum beyler almak isteyen varsa özelden ulaşsın konuşalım
Ben hatırlıyorum bu oyunu 3 yıl önce bir arkadaşım goliath'ım var diyordu falan filan iyi bir şey mi o ? Big Grin
Serkan noldu konuşmamız galiba seni hüzünlendirdi anlam bulamadın ve bırakmayamı karar verdin ? Big Grin
oha bu oyun için para veren varmı harbiden?
herifin birine çok pis sövdüm apo yavaş dedi ts den o derece yani sövmeyle birlikte kapatmam bir oldu zaten.ayrıca durmadanda yeni birşey çıkıyor hangi birine yetişicem anlamadım.

evet can senin dediğin oyun ama 3 sene önceki hali yok malesef.hile kullanan kullanana.bot kullananlara birşey demiyorum bende kullanıyorum fakat oyun içinde kullandıkları uzaktan yakalama programları vs vs adamı delirtiyor
(09-08-2012 08:10 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]herifin birine çok pis sövdüm apo yavaş dedi ts den o derece yani sövmeyle birlikte kapatmam bir oldu zaten.ayrıca durmadanda yeni birşey çıkıyor hangi birine yetişicem anlamadım.

evet can senin dediğin oyun ama 3 sene önceki hali yok malesef.hile kullanan kullanana.bot kullananlara birşey demiyorum bende kullanıyorum fakat oyun içinde kullandıkları uzaktan yakalama programları vs vs adamı delirtiyor

kime sövdün la ?
75 Lira Pahalı Biraz Oyun İçin
bu oyunun şu ana kadar oynadığım oyunlardan en güzeli warrock a 100 basar tsde baskın yapmak kadar zevkli birşey yoktu ama sımdı çok yenilik geldi bıraktım oyunu ama senin charda hiç lf4 yok para etmez alan olmaz
O oyuna 5 lira verilmez.
web tabanlı olduğuna bakma kaç milyon oynayıcısı var ama dpgğru diyorsun şimdi o oyuna 5 tl vermem adamlar sırf para yaptılar oyunu eskiden ne güzel baskınlar atardık oyun 1.lerini keserdik hacı özledim vllahi Sad Sad Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler