Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Darkorbit Satılık Hesap
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(09-08-2012 08:50 PM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ]bu oyunun şu ana kadar oynadığım oyunlardan en güzeli warrock a 100 basar tsde baskın yapmak kadar zevkli birşey yoktu ama sımdı çok yenilik geldi bıraktım oyunu ama senin charda hiç lf4 yok para etmez alan olmaz

warrock'u sevdigimden degil ama o kadarda degil , warrockla karsılastırılıcak kadar iyi degil.Ama klasik bu nedense oyundan bannlanınca oyun dünyanın en kötü oyunu oluyor.
(09-08-2012 08:58 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(09-08-2012 08:50 PM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ]bu oyunun şu ana kadar oynadığım oyunlardan en güzeli warrock a 100 basar tsde baskın yapmak kadar zevkli birşey yoktu ama sımdı çok yenilik geldi bıraktım oyunu ama senin charda hiç lf4 yok para etmez alan olmaz

warrock'u sevdigimden degil ama o kadarda degil , warrockla karsılastırılıcak kadar iyi degil.Ama klasik bu nedense oyundan bannlanınca oyun dünyanın en kötü oyunu oluyor.

warrock'dan ban yediğim için kötülemiyorum alaksı yok Smile demek istediğim warrockdan daha zevkliydi ts de baskın yapmak hiç hile olmaması hile vardı ama bot vardı onları keserdik yani damage hilesi yoktu çok vurma felan charı satana sor eğer 3 yıl oncesını ahtırlarsa anlatır sana
Bu zamanda browser oyunu oynanmaz. Cheat Engine'la facebook oyunlarına bile hack yapıyorlar arkadaş. Pokemon Vortex midir nedir onda bile masterball hilesi vardı ya. Rezillik. Türklerdeki kolayı bulma merakı her şeyin bokunu çıkarıyor.
Zafer işte o kolayı bulma merakı yüzünden oyunda hile kullanmayan adam yok denicek kadar az
(09-08-2012 09:24 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Zafer işte o kolayı bulma merakı yüzünden oyunda hile kullanmayan adam yok denicek kadar az

Cheat Engine'la facebook oyunu oynayan milletiz arkadaş Big Grin Metin2de cheat engine'la item yapmaya çalışanını gördüm cafelerde
(09-08-2012 09:32 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-08-2012 09:24 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Zafer işte o kolayı bulma merakı yüzünden oyunda hile kullanmayan adam yok denicek kadar az

Cheat Engine'la facebook oyunu oynayan milletiz arkadaş Big Grin Metin2de cheat engine'la item yapmaya çalışanını gördüm cafelerde

Sus sus metin2'yi karıştırma o ayrı bir dünya zaten,saçmalıklar dünyası.

Beyler bu arada +9 nincadan koruyan satılır IIw4rriorII pm Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler