Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nasıl benim şahin :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
bendede toyota corolla hastalıgı var Big Grin
eski toyotomda pioneer cd calar vardı vol seviyesini 15 e getirince camlar zangırdıyodu 20 yapınca ucuruyodu bildiğin arkada 2 tane büyük boy pioneer bass hop.vardı ön ve arka kapılarda ise standart hop. vardı bazen 20 ye getirmeye korkuyodum patlatır diye Smile
Smile) bendede arkada set war işte bi yetiyor Sona dayadımmı cam fırlıyacak yerınden Smile
bendeki toyotam mükemmeldi bi köklerdim gazı ucuyodu resmen!
bide jant lar celik araba yere 0 Big Grin
(09-08-2012 07:55 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Bence Güzel.Ferrari,Bmw Gibi Arabalar Sinir Bozucu.Artislik İçin Alıyorlar.Şahin Zevke Smile

İnsanlar BMW'ler, Ferrari'leri sürüş keyfi ve adrenalin için alıyorlar. Şahinleri ise çirkin modifiyeler ve toplumu rahatsız eden aksesuarlar için Smile
(09-08-2012 09:20 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(09-08-2012 07:55 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Bence Güzel.Ferrari,Bmw Gibi Arabalar Sinir Bozucu.Artislik İçin Alıyorlar.Şahin Zevke Smile

İnsanlar BMW'ler, Ferrari'leri sürüş keyfi ve adrenalin için alıyorlar. Şahinleri ise çirkin modifiyeler ve toplumu rahatsız eden aksesuarlar için Smile

Bir de konserve kutusuna tekerlek takmak ilginç geliyor ondan
(09-08-2012 09:23 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Sorması ayıp sızın 2 nızın arabası ne ?

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
(09-08-2012 09:35 PM)mfzwave Yazılan: [ -> ]
(09-08-2012 09:23 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Sorması ayıp sızın 2 nızın arabası ne ?

Nissan Almera Luxury v1.7
bi laf wardır tabı bu herkeze degıl onlar kendilerini biliyor Smile
kedi ulaşamadığı cigere pis dermiş
parçasi vergisi pahalı arabayı ne yapacam Smile
bu benim arabam ona bakarsan fiat fiorino ile reno megane de war ama bu benim bende şahin tutkusu war Smile bana göre avantajlı da parcasıda ucuz Smile
(09-08-2012 09:46 PM)mfzwave Yazılan: [ -> ]bi laf wardır tabı bu herkeze degıl onlar kendilerini biliyor Smile
kedi ulaşamadığı cigere pis dermiş
parçasi vergisi pahalı arabayı ne yapacam Smile
bu benim arabam ona bakarsan fiat fiorino ile reno megane de war ama bu benim bende şahin tutkusu war Smile bana göre avantajlı da parcasıda ucuz Smile

Şahine ulaşamayan var mıdır la bu forumda ? ortalama 2-3 bilgisayar parası alt tarafı.
lan yeter vurmayın adama ölücek anasını satıyım Big Grin hani millet forumlara arabasının resmini koyar sonra nazar değmesin maşallah yazarda burda tam tersi olmuş lan asdaksndhas Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler