Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nasıl benim şahin :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(09-08-2012 07:57 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]
(09-08-2012 07:55 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Bence Güzel.Ferrari,Bmw Gibi Arabalar Sinir Bozucu.Artislik İçin Alıyorlar.Şahin Zevke Smile

Parası olan Ferrari, Bmw gibi arabaları zevkine alıyo zaten zorunluluktan değil

Zevk mi ? BMW arabadaki komfort benim evimde yok Smile
(09-08-2012 08:00 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-08-2012 07:57 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]
(09-08-2012 07:55 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Bence Güzel.Ferrari,Bmw Gibi Arabalar Sinir Bozucu.Artislik İçin Alıyorlar.Şahin Zevke Smile

Parası olan Ferrari, Bmw gibi arabaları zevkine alıyo zaten zorunluluktan değil

Zevk mi ? BMW arabadaki komfort benim evimde yok Smile

Boşu boşuna da vermiyolar o kadar parayı tabii ki olacak hepsi Smile
Şahin'de bir araba ben arabanın iyi veya kötülüğüne bir şey demiyorum. Bu kadar modifiye ve yarış merakı olanlar gidip pistte sürsünler her ne süreceklerse. Trafik içinde hem toplumun huzurunu kaçırıyorlar hem de milletin canını tehlikeye atıyorlar. Bu ülke yıllarca taksi olarak şahin kullandı, doğan kullandı gençlerin eline veriyorlar 18-19 yaşında açtırıyor egzosunu basıyor gaza sorun burada yoksa şahinde benim Polo'mdan daha güçlü motor var ha geçemiyor o ayrı mesele %90'ı tüplü çünkü.
(09-08-2012 08:04 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Şahin'de bir araba ben arabanın iyi veya kötülüğüne bir şey demiyorum. Bu kadar modifiye ve yarış merakı olanlar gidip pistte sürsünler her ne süreceklerse. Trafik içinde hem toplumun huzurunu kaçırıyorlar hem de milletin canını tehlikeye atıyorlar. Bu ülke yıllarca taksi olarak şahin kullandı, doğan kullandı gençlerin eline veriyorlar 18-19 yaşında açtırıyor egzosunu basıyor gaza sorun burada yoksa şahinde benim Polo'mdan daha güçlü motor var ha geçemiyor o ayrı mesele %90'ı tüplü çünkü.

Abi Şahinle direğe çarpınca direk arabayı deliyor. Böyle arabayı trafikte kullanana yazık yahu. Çivi Çekiçle tamir edilen arabayla trafiğe mi çıkılır.
(09-08-2012 08:09 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-08-2012 08:04 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Şahin'de bir araba ben arabanın iyi veya kötülüğüne bir şey demiyorum. Bu kadar modifiye ve yarış merakı olanlar gidip pistte sürsünler her ne süreceklerse. Trafik içinde hem toplumun huzurunu kaçırıyorlar hem de milletin canını tehlikeye atıyorlar. Bu ülke yıllarca taksi olarak şahin kullandı, doğan kullandı gençlerin eline veriyorlar 18-19 yaşında açtırıyor egzosunu basıyor gaza sorun burada yoksa şahinde benim Polo'mdan daha güçlü motor var ha geçemiyor o ayrı mesele %90'ı tüplü çünkü.

Abi Şahinle direğe çarpınca direk arabayı deliyor. Böyle arabayı trafikte kullanana yazık yahu. Çivi Çekiçle tamir edilen arabayla trafiğe mi çıkılır.

Bkz : Çakmaktaş arabası (çivi çekiçle yontulma)

[Resim: cakmaktas-ve-arabasi.jpg]

Not : Kişisel algılama emre şahinler konusundaki görüşüm bu Big Grin
Eline 3-5 bin geçen Şahin alıyor.Sakın üstüne alınma sen fakat bizim İzmir'de bu arabayı kullananların %90 ı apaçi.
(09-08-2012 08:13 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Eline 3-5 bin geçen Şahin alıyor.Sakın üstüne alınma sen fakat bizim İzmir'de bu arabayı kullananların %90 ı apaçi.

Balçovada farı çalışmayan arabada ses sistemi var hahahaha
en guzel araba golf bence
Niye bu kadar üstüne gittiniz anlamadım. Araba arabadır. Hiç araba olmamasındansa Şahin olsun Doğan olsun gayet iş görür. He sözde "modifiye" adı altında geçen harcamalar boşa masraf elbette. Eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşek.
Yaw arkadaş iyki bi şahinimiz war Demediginizi komadınız helal olsun size
Değil mercedes değil bmw değil honda hiç biri umrumda değil yeter bana benim arabam parçası ucuz mu ucuz gidiyormu gidiyor

Can nın dedıgı gıbı bu devlet cok kullandı şahini doğanı Benim sözum konserve kutusu diyenlere olm senin baban da dedende şahinci Smile
Modifiye ye gelelim o zevk işidir kimsenin dedigi lafda umrumda olmaz zevkıme gore dösetırım
ayağimi yerden kessinde isterde 124 hacı olsun Benim niyetim belli 1-2 sene sonra civic yada megane almak
(09-08-2012 08:09 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

araba kapotacılarına bı git en iyisi Çekiç siz iş yapmazlar her ne marka olursa olsun çivi yide nerden cıkardıysan

burdakı çogu kısıde ıste bos gır gırına yazıyo arabadan belkıde bazıları anlamıyor (parçası ucuz kardesım ) avrupa alıp parcasına 400 500 tl vermektense yeter tamponu 40 tl Smile yeter bıze bu cok bıle
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler