Hollanda oturdugum yerden yarım saat sürdügü için gidicem maça ama kazancagımızdan hic ümidim yok =)
Kimse takıma güvenmiyor mu? Kaybedeceğiz diye yorumlar atılmış Euro 2012 izlemediniz mi ?Hollanda çok kötü oynuyor defans hattı çok kötü hücumcuları çok iyi ama Danimarka savunma yaparak yenmeyi başarmıştı Danimarka'dan da iyi bir takımız biz.1-0 yeneceğiz bence
hollanda şu sıralar vasat...
2-0 alacağız maçı.
puan çıkarabileceğimizi umuyorum. Yenileceksek bari 1 farkla olsun =)
(09-07-2012 03:16 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Kimse takıma güvenmiyor mu? Kaybedeceğiz diye yorumlar atılmış Euro 2012 izlemediniz mi ?Hollanda çok kötü oynuyor defans hattı çok kötü hücumcuları çok iyi ama Danimarka savunma yaparak yenmeyi başarmıştı Danimarka'dan da iyi bir takımız biz.1-0 yeneceğiz bence
Biz ne kötü takımlar gördük... Gördük ama karşımızda süper kesildiler. :'(
Maç 1-0 bitti. Attırmayan Allah attırmıyor gençler.
(09-07-2012 11:31 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Maç 1-0 bitti. Attırmayan Allah attırmıyor gençler.
2-0 degilmi o ?

(09-07-2012 11:31 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Maç 1-0 bitti. Attırmayan Allah attırmıyor gençler.
2-0 Alican

son dakikada attılar
Sen selçuğu almazsan sağ beke hamiti koyarsan olan olur normaldir bu sonuç. Son gol zaten normal ben bekliyordum öyle bir gol hollandadan
(09-07-2012 11:45 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Sen selçuğu almazsan sağ beke hamiti koyarsan olan olur normaldir bu sonuç. Son gol zaten normal ben bekliyordum öyle bir gol hollandadan
Forvet olmadıktan sonra