Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hollanda-TÜRKİYE
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Muhtemel 11'imiz
[Resim: crnmf.jpg]

Skor tahminlerinizi ve görüşlerinizi belirtiniz..

Tahmin:2-2

Edit:Bu akşam oynanacak Hollanda-Türkiye maçında yaklaşık 20 bin Türk taraftarın tribündeki yerini alması bekleniyor
Hollanda : 1 - 0 : Türkiye
Hollanda : 1 - 1 : Türkiye
Hollanda : 2 - 1 : Türkiye

bu sırayla gol olur. Benden söylemesi. Ya da şöyle Olur. En son
Hollanda : 3 - 1 : Türkiye
Hollanda:2 Türkiye:1 olur bence
Hollanda kolay rakip değil yenemeyiz ama en azından 1 puan yeter bize
kolay rakip olmadıgı aşikar ama euro 2012deki futbollarıyla oynamaya devam ederlerse en az 1 puan alırız
Kazanmak için çıkıcaz ama pek kolay olmayacak. Forvet mi var ki gol atacak ? Şeref arsızı Burak oynuyor . Bırak abi bu adam hala milli takımda oynuyosa pes diyorum.. Umut oynasa bari. en azından o şerefli arkadaşımızdan iyidir.
(09-07-2012 01:51 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Kazanmak için çıkıcaz ama pek kolay olmayacak. Forvet mi var ki gol atacak ? Şeref arsızı Burak oynuyor . Bırak abi bu adam hala milli takımda oynuyosa pes diyorum.. Umut oynasa bari. en azından o şerefli arkadaşımızdan iyidir.

semih oynasın la yazık adamım
Düşük ihtimal 1 puan. Abdullah avcının NTVSPOR' a yaptığı açıklamaları dinledim. Kendinden emin bi görüntü çiziyor. 2014'e gidemezsek geleceği iyi değil zaten Big Grin
Maç saat kaçta, hangi kanalda? Bunlarda söylenseydi iyi olurdu Smile
Bir geriye düşersek 1 puan bile zordur ama one gecersek skor tahminim;
Hollanda 0-1 Türkiye
Hollanda 0-2 Türkiye
Hollanda 1-2 Türkiye
Hollanda 1-3 Türkiyee
(09-07-2012 02:44 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Maç saat kaçta, hangi kanalda? Bunlarda söylenseydi iyi olurdu Smile

Saat 21:30 Star'tv
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler