Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkımda [Oskalipros]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba NXBoomer Can abi 0skalipros(BenimHesabım)'a hack demiş ve bir arkadaşda bunun ss'lerini alıp forumlara dağıtmış sanırım olay ile ilgili tam bilgim yok.
Olay şöyle bir arkadaşım benden hesabımı istedi takılmak için sebebi famas xm8 olmasıydı bende kırmak ıstemedım verdim.
Ve bu arkadaş şerefsiz çıktı , emanete ihanet ederek hesabımda hack kullandı
, tamda isabet can abiye denk geldi.
Herkesden bu yaşananlar için özür dilerim isteyen arkadaşlara TV verebilirm artık hesapta ben ve forum arkadaşlarımdan bazıları dışında kimse bulunmayacaktır.

HERKESTEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM , EĞER HESABIMIN BANLANMASI GEREKIYORSADA GEREKENI YAPILABILIR.

NOT: BURADAN O ARKADAŞA O ARKADAŞ KENDINI BILIYOR . SANADA HAKKIMI HELAL ETMIYORUM
çok safsın be kardeşim. mutlu olduysan kanmış numarası yapalım ?
Ah şu arkadaslar,kuzenler,kardesler hep hack acıyorlar.
(09-06-2012 10:55 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Ah şu arkadaslar,kuzenler,kardesler hep hack acıyorlar.

Annem oynadı diyen var.
birde bu taraftan baksalar. para verip item alıp şoyle rahat bi oyun oynayayım kafa dağıtayım diye oyuna giripte oyun esnasında hackınız yuzunuzden çıldırttıgınız adamları düşünseniz keşke. adım atamıyosun ki arkadaş adam gölge gibi arkanda kafanı uzatsan öluyosun. hacklerden bıktık. temizlenen kadar devam Nex0n. böyle bi ortamdada kimse çarını guvenmediğine vermesin o zaman.
Birazdan özür konusu açar bekle
Kopyala -Yapıstır beyfendi kim o hack acan kişii
yaptıgınız dalgacı yorumlar için teşekkürler arkadaşlar , isterseniz o saatte online olan ip ile herzaman online olan ip bakın istersenız adamın adını vereyım ona sorun isterseniz tv vereyım.

Ayrıca benim size yalan söyleme ihtiyacım yokki şerefi yarım kalmıs bebeler yok mutlu olucaksan felan yok o oynadı dıyomus felan küfür etmıyecem burada sizin gibi cocuklarla tartısmaya ihtiyacım yok.Açmadım dediysem açmadım .

Dalga geçenler allah belanızı versin şerefsizler.
(09-06-2012 11:26 PM)furkan babalik Yazılan: [ -> ]yaptıgınız dalgacı yorumlar için teşekkürler arkadaşlar , isterseniz o saatte online olan ip ile herzaman online olan ip bakın istersenız adamın adını vereyım ona sorun isterseniz tv vereyım.

Ayrıca benim size yalan söyleme ihtiyacım yokki şerefi yarım kalmıs bebeler yok mutlu olucaksan felan yok o oynadı dıyomus felan küfür etmıyecem burada sizin gibi cocuklarla tartısmaya ihtiyacım yok.Açmadım dediysem açmadım .

Seninde Furkan'ım. Kim inanır ki buna ? O zaman bütün hacklerin kardeşi oynadı annesi babası oynadı sence inandırıcı mı ?
(09-06-2012 11:26 PM)furkan babalik Yazılan: [ -> ]yaptıgınız dalgacı yorumlar için teşekkürler arkadaşlar , isterseniz o saatte online olan ip ile herzaman online olan ip bakın istersenız adamın adını vereyım ona sorun isterseniz tv vereyım.

Sakin ol delikanlı sadece kim actıysa nick i ne merak ettim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler