Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkımda [Oskalipros]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(09-06-2012 10:41 PM)furkan babalik Yazılan: [ -> ]Merhaba NXBoomer Can abi 0skalipros(BenimHesabım)'a hack demiş ve bir arkadaşda bunun ss'lerini alıp forumlara dağıtmış sanırım olay ile ilgili tam bilgim yok.
Olay şöyle bir arkadaşım benden hesabımı istedi takılmak için sebebi famas xm8 olmasıydı bende kırmak ıstemedım verdim.
Ve bu arkadaş şerefsiz çıktı , emanete ihanet ederek hesabımda hack kullandı
, tamda isabet can abiye denk geldi.
Herkesden bu yaşananlar için özür dilerim isteyen arkadaşlara TV verebilirm artık hesapta ben ve forum arkadaşlarımdan bazıları dışında kimse bulunmayacaktır.

HERKESTEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM , EĞER HESABIMIN BANLANMASI GEREKIYORSADA GEREKENI YAPILABILIR.

NOT: BURADAN O ARKADAŞA O ARKADAŞ KENDINI BILIYOR . SANADA HAKKIMI HELAL ETMIYORUM
Hep öyle olur zaten Smile
Pek inandırıcı olmuyor bu tür şeyler fakat gerçekse de geçmiş olsun yapacak birşey yok 0 dan temiz bir hesap aç takıl diyeceğim fakat hiç açmanı tavsiye etmem Niye diye sorarsan ben bu oyuna yıllarımı verdim para verip premium aldım hack vb kullanmadım ve saçma sapan bir sözde hile tespit programı ile banlandım ve oyuna yeni hesap açıp oyuna girdiğimde ise daha öncedende hack açıp hala banlanmayıp hack e devam eden birçok insan gördüm. Nerede adalet nerede yetkililer ? He birde şaka gibi bir seferlik şans verilecek diyorlar 30 gün banlamışlar,sorarım size hack açmadığım halde ben aldığım premiumun henüz 5 gününü kullanmışken o çar ban yiyiyorsa ne anlamı kaldı bu oyunu oynamanın ? Hiçkimsenin umrunda bile değil hatta demekki yapmışsın birşeyler durduk yere banlanmaz diyen kendini bilmezler de cabası,kısaca hiç oynama bence Wink
(09-07-2012 12:46 AM)riskx Yazılan: [ -> ]Pek inandırıcı olmuyor bu tür şeyler fakat gerçekse de geçmiş olsun yapacak birşey yok 0 dan temiz bir hesap aç takıl diyeceğim fakat hiç açmanı tavsiye etmem Niye diye sorarsan ben bu oyuna yıllarımı verdim para verip premium aldım hack vb kullanmadım ve saçma sapan bir sözde hile tespit programı ile banlandım ve oyuna yeni hesap açıp oyuna girdiğimde ise daha öncedende hack açıp hala banlanmayıp hack e devam eden birçok insan gördüm. Nerede adalet nerede yetkililer ? He birde şaka gibi bir seferlik şans verilecek diyorlar 30 gün banlamışlar,sorarım size hack açmadığım halde ben aldığım premiumun henüz 5 gününü kullanmışken o çar ban yiyiyorsa ne anlamı kaldı bu oyunu oynamanın ? Hiçkimsenin umrunda bile değil hatta demekki yapmışsın birşeyler durduk yere banlanmaz diyen kendini bilmezler de cabası,kısaca hiç oynama bence Wink
Mantıklı Smile
Kuzenine selamlarımı ilet
Ya Benimde Charım Banlanmışş.Tabi 3 Yaşındaki Kuzenim Hack Açmıştıda.SmileWinktotos.gif
(09-07-2012 09:08 AM)KérémDilşékér Yazılan: [ -> ]Ya Benimde Charım Banlanmışş.Tabi 3 Yaşındaki Kuzenim Hack Açmıştıda.SmileWinktotos.gif

Konuyu özetlemişsin helal olsun . Yaşını sorsam kızar mısın ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler