Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Artık bırakıyorum..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
5 yılım gitti Warrock'a.. Asosyallikten değil de artık her bilgisayarın başına geçişimde ailemin ,arkadaşlarımın artık bırak şu oyunu demesinden de sıkıldım. O kadar bağımlı olmuşum ki artık nasıl kalktığımı , yattığımı , ne yediğimi bile bilmiyorum. Warrock'la yatıp warrockla kalkıyorum.

40-45 level hesabım Gamerfist'te kaldı . Taşıma işlemini tek taraflı yapıldığını sanıyordum halbuki Nexon'dan da aktarma yapılıyormuş. Benim hatam. Bırakmadım . Yeni hesaplarla devam ettim .

Nx çektim güldüm , öldüm sinirlendim. Hayatımda etmediğim küfürü burda hacklere ettim. Hack diye inandıramadığım adamları onursuzlar listesinde görünce mutlu oluyordum . Ama sadece adamlara ettiğim küfürle kalıyodum.

Adam öldürünce mutlu oluyoruz , kd kasıyoruz , level atlıyoruz iyi hoşta hayat warrocktan ibaret değil .Artık bunun farkına vardım geçte olsa..

Hiç hack kullanmadım .Kullanmamda.9000 kişi ban yedi helal olsun . Ama içinde masum insanlarda var. İsmim listede yok ban yedim . Ama niye ? 30 günlükmüş Adminimiz açıklama yaptı . 30 gün nasıl geçecek Can ?

Şimdi girin server'lara her taraf hack dolu niye ? Haksız yere ban yedik o zaman biz bu oyunu size dar ederiz diye her taraf hack dolu . İyi bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz. Fakat bence hayır. Böyle yaparak hem oyunun kalitesini düşürüyosunuz hem de oyuncularınızı kaybediyosunuz..

Artık Warrock'u bırakıyorum. WarrockTR'de her zaman olucam.

Oyunda hile benzeri program kullanmayıp , dürüstçe oynayan arkadaşlara ;
Forumda muhattap olduğum olmadığım herkese ;
Görevini en iyi şekilde yerine getiren Can kardeşimize ve son olarak arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..

Saygılarımla.. Gerçek hayatta başarılar diliyorum. İyi oyunlar.
Hesap ismim : Besiktaskk
tamam
Oyunu bırakıcak isen forumuda bırakmalısın. Bırakmaz isen oyuna geri dönersin. Aaa yenilik gelmiş 1 el atıp çıkarım. Çıkmazsın abi gerisi gelir Smile
(09-06-2012 02:25 PM)infibow Yazılan: [ -> ]Oyunu bırakıcak isen forumuda bırakmalısın. Bırakmaz isen oyuna geri dönersin. Aaa yenilik gelmiş 1 el atıp çıkarım. Çıkmazsın abi gerisi gelir Smile

Emin ol aklımın ucundan bile geçmeyecek Smile
Ben oyunu bıraktım fakat forumu bırakamıyorum.Forum gayet eğlenceli.Hüseyin doğru bi karar verdin bence kardeşim.Gerçek hayatta başarılar dilerim.
(09-06-2012 02:29 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]
(09-06-2012 02:25 PM)infibow Yazılan: [ -> ]Oyunu bırakıcak isen forumuda bırakmalısın. Bırakmaz isen oyuna geri dönersin. Aaa yenilik gelmiş 1 el atıp çıkarım. Çıkmazsın abi gerisi gelir Smile

Emin ol aklımın ucundan bile geçmeyecek Smile

Geçer geçer o konuda sıkıntı olmasın başlarsın yine tutamayıp kendini Smile
bencede
(09-06-2012 02:30 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Ben oyunu bıraktım fakat forumu bırakamıyorum.Forum gayet eğlenceli.Hüseyin doğru bi karar verdin bence kardeşim.Gerçek hayatta başarılar dilerim.

Eyvallah kardeşim sanada. Smile
Doğru olanı yapmışsın günde maksimum pc başında 30 dakıka geçiriyorum geçen seneye bakacak olursak en az 6-7 saat başından kalkmazdım doğruyu bulduğun için tebrikler.
ben de 2-3 ay önce bıraktım iyi oluyor ama bi uğraş bulamassan tekrar başlıcaksın git bi spora felan başla benden tavsiye Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler