Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Artık bırakıyorum..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Valla bende oynamıyorum ama forumda bakıyorum neler var neler yok tek cunku warrock konusulmuyor. En dogru kararı vermıssın ınsallah dıger arkadaslar'da tek warrock için degıl her oyun ıcın bagımlı olmadan dozunda oynarlar ve sonradan yıllarını verdıklerı ıcın pısman olmazlar. Insanın saglıgı'da gıdıyor mınımum 6 8 saat oyunlar ıcın bılgısayar basında oturmak kalp rıtmını dusuruyor hep alısıyor kalp rıtmı 50 60 atmaya sonra bır aktıf bır ıs yapınca cabuk yorulmalar baslıyor en kucuk ornegı bu sonra gozlerınızı sevıyorsanız gorme bozuklugu yasamamak ıcın yapmanız gerekenı bılıyorsunuz birşeyleri kaybetmeden anlarsanız maça 1-0 onde baslarsınız Smile))))))) Ne mutlu oyunu oyun gıbı oynuyanlara dozunda tutanlara bence online oyunlar yeni başlamış kişiler için pişmanlıktır.
(09-06-2012 03:19 PM)"bigsizeboy Yazılan: [ -> ]Doğru olanı yapmışsın günde maksimum pc başında 30 dakıka geçiriyorum geçen seneye bakacak olursak en az 6-7 saat başından kalkmazdım doğruyu bulduğun için tebrikler.

Sabah 8 Gece 3-4-5 civarı oynadığım oluyodu. Yemek yemeyi unuttuğum oldu sen düşün Smile
(09-06-2012 03:49 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]ben de 2-3 ay önce bıraktım iyi oluyor ama bi uğraş bulamassan tekrar başlıcaksın git bi spora felan başla benden tavsiye Smile

Ah bi aralar Kartalspor 'daydım çok küçüktüm tabii Smile

Neyse bulamasakta bağımlılık yapayan oyunalra gireriz arada Smile
Hack diye iddia ettiğiniz yeni charlar açtırdığınız 4 hesabımda sapa sağlam duruyor. Selam olsun
(09-06-2012 05:00 PM)Knight Yazılan: [ -> ]Hack diye iddia ettiğiniz yeni charlar açtırdığınız 4 hesabımda sapa sağlam duruyor. Selam olsun

Senin insan olduğunu söyleyen bir adam göster intihar edicem.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler