(09-06-2012 05:13 PM)x0neking Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 02:08 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]ilkan ne yapmış ki 30 gün uyarmışsınız ?
Demek ki kullanmış kardeşim amma sıktın ilkan ilkan.
Çok bilmiş arkadaşım sana nediyorum madem bukadar biliyorsun pc ye bağlan hack kontrolü yap ovc test et dosya kurtarma kullan,eğer birşey çıkarsa hesabımı sınırsız banlasınlar umrumda bile olmaz ama haksız bir ban var. Üstelik 5 gün önce premium almış olmam en can sıkıcı kısmı, kendimi savunmam da gayet yerinde bir durum.
bu tür haksız ban gamersfirsttede vardı ama telafi etmişlerdi. Nexon ne yapacak merak ediyorum.
Anlamadığım Canı savunanlar yakını ban yiyince nasıl da karsısına geçtiler şimdi onceden nasıldı şimdi nasıl

yazık harbi yazık.
Ben oyuna girerken ilk seferde hesabınız askıya alınmıştır dedi. Tekrar denedim girdi

Hiçbir Virüs Programı Kalmasın Şıt.
Hahaha ne oldu Fixx Levelliler oyunda 50 60 levelim prosum diolardı ne oldu bosuna aglamayın şimdi hack açdınız ve banlandınız aglamaya gerek yok ..
NXBoomer 1aylık aw50f para iadesi istiyorum kiminle konusmanız gerekiyorsa konusun ben paramı siz hesabımı kapatın die harcamıyorum... 3,6ghz lık işlemciyi 4,6ghzde çalıştırdyısak kime ne bundan bastım parayı aldım bilgisayarı
(09-06-2012 11:27 PM)kesterado Yazılan: [ -> ]NXBoomer 1aylık aw50f para iadesi istiyorum kiminle konusmanız gerekiyorsa konusun ben paramı siz hesabımı kapatın die harcamıyorum... 3,6ghz lık işlemciyi 4,6ghzde çalıştırdyısak kime ne bundan bastım parayı aldım bilgisayarı
Yaş kaçtı kardeş

(09-06-2012 11:34 PM)kesterado Yazılan: [ -> ]26 ne oldu kardeş
Buraya yazman cözüm değilde haberin olsun.