5 ve 3 senelik düzenli kullandığım hesaplarım sapa sağlam.Yeri geldi ana bacı bırakmadan sövdüm,ama ne hack ne lag nede ovc işlerine girdim ve hesabım tertemiz.Demek ki neymiş ? Hakkınla adam gibi oynadıktan sonra kimse gelip kafasına göre sana ban çekemez.
O yüzden kimse ben mağdurum bişey yapmadım,haksız ban yedim ayaklarına yatmasın.Hadi kolay gelsin gençler
gecmiş olsun admin.
benimde hesabım suan tertemiz bazen odama hack girdiği oldu karsı takımda hack mi var onlara gecip kickliyorum atılırsa eski takımıma geri dönüp devam ediyorum oyuna atılmadımı çıkıyorum odadan yeni oda kuruyorum likk/death skorum güzelmi umursamadan cıkıyorum kd mi alıyorum o bana yeter exp ve dinar dediğin zomdidede kasılır .
(09-06-2012 02:32 PM)Pablo Yazılan: [ -> ]5 ve 3 senelik düzenli kullandığım hesaplarım sapa sağlam.Yeri geldi ana bacı bırakmadan sövdüm,ama ne hack ne lag nede ovc işlerine girdim ve hesabım tertemiz.Demek ki neymiş ? Hakkınla adam gibi oynadıktan sonra kimse gelip kafasına göre sana ban çekemez.
O yüzden kimse ben mağdurum bişey yapmadım,haksız ban yedim ayaklarına yatmasın.Hadi kolay gelsin gençler
Hiçbirşey bilmeyen biri daha varmış o yüzden mi daha önceden haksız banlandım ve banım açıldığında premium hediye edildi ? Sus bence batma
(09-06-2012 02:37 PM)riskx Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 02:32 PM)Pablo Yazılan: [ -> ]5 ve 3 senelik düzenli kullandığım hesaplarım sapa sağlam.Yeri geldi ana bacı bırakmadan sövdüm,ama ne hack ne lag nede ovc işlerine girdim ve hesabım tertemiz.Demek ki neymiş ? Hakkınla adam gibi oynadıktan sonra kimse gelip kafasına göre sana ban çekemez.
Hiçbirşey bilmeyen biri daha varmış o yüzden mi daha önceden haksız banlandım ve banım açıldığında premium hediye edildi ? Sus bence batma
Bir yemek yiyip geleyim skype'a gelicem bir konuşalım İlkan
(09-06-2012 02:37 PM)riskx Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 02:32 PM)Pablo Yazılan: [ -> ]5 ve 3 senelik düzenli kullandığım hesaplarım sapa sağlam.Yeri geldi ana bacı bırakmadan sövdüm,ama ne hack ne lag nede ovc işlerine girdim ve hesabım tertemiz.Demek ki neymiş ? Hakkınla adam gibi oynadıktan sonra kimse gelip kafasına göre sana ban çekemez.
Siz zaten batmışsınız.Nedense hep sizin gibi adamlara denk geliyor HAKSIZ yere banlanmak 6 yıldır neden benim başıma hiç denk gelmedi ? Hadi bu seferde açsınlar banı gene premium hediye etsinler paşa paşa oynarsın.
(09-06-2012 02:39 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 02:37 PM)riskx Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 02:32 PM)Pablo Yazılan: [ -> ]5 ve 3 senelik düzenli kullandığım hesaplarım sapa sağlam.Yeri geldi ana bacı bırakmadan sövdüm,ama ne hack ne lag nede ovc işlerine girdim ve hesabım tertemiz.Demek ki neymiş ? Hakkınla adam gibi oynadıktan sonra kimse gelip kafasına göre sana ban çekemez.
Tamam serkan konuşalım yardımların için teşekkür ederim ama anlaşılan can ın elinden gelen birşey yok bu konuda.
(09-06-2012 02:39 PM)Pablo Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 02:37 PM)riskx Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 02:32 PM)Pablo Yazılan: [ -> ]5 ve 3 senelik düzenli kullandığım hesaplarım sapa sağlam.Yeri geldi ana bacı bırakmadan sövdüm,ama ne hack ne lag nede ovc işlerine girdim ve hesabım tertemiz.Demek ki neymiş ? Hakkınla adam gibi oynadıktan sonra kimse gelip kafasına göre sana ban çekemez.
Siz zaten batmışsınız.Nedense hep sizin gibi adamlara denk geliyor HAKSIZ yere banlanmak 6 yıldır neden benim başıma hiç denk gelmedi ? Hadi bu seferde açsınlar banı gene premium hediye etsinler paşa paşa oynarsın.
Başına gelirse birgün ancak ozaman anlarsın bu kafana ne desem boş insan anlar insanın halinden bu oyunda hacklere karşı benden çok küfreden nefret eden yoktur emin ol
(09-06-2012 02:41 PM)riskx Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 02:39 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 02:37 PM)riskx Yazılan: [ -> ][quote='Pablo' pid='358775' dateline='1346931172']
5 ve 3 senelik düzenli kullandığım hesaplarım sapa sağlam.Yeri geldi ana bacı bırakmadan sövdüm,ama ne hack ne lag nede ovc işlerine girdim ve hesabım tertemiz.Demek ki neymiş ? Hakkınla adam gibi oynadıktan sonra kimse gelip kafasına göre sana ban çekemez.
Tamam serkan konuşalım yardımların için teşekkür ederim ama anlaşılan can ın elinden gelen birşey yok bu konuda.
Evet onun yapabileceği birşey yok ama üst mercilere bir bilgilendirme mesajı tarzında birşey atabilir ama etkili olacağını pek sanmıyorum açıkcası
Benimkide banlamış yarım saat önce girmiştim şimdi giremiyorum
noluyor oyuna hesaba bi giriyo bi girmiyo şimdi yine girdim hesaptayım
(09-06-2012 02:15 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Ek program barındırmayın arkadaşlar, gamebooster, advanced system care, işte virüs programlarının karantinası cart curt bunlar hack olarak saptanıyor. Mümkünse ve eğer hesabınıza değer veriyorsanız bilgisayarınıza hiç bir oyunun hack dosyasını indirmeyin.
Advanced system care? Ee yok artık Can.. Ne biçim sistemdir ki bu bu gerekli programlar yüzünden banlanıyor arkadaşlar. Her zaman destekleyen biriydim kararlarınızı ancak bu olay bana da ters maalesef.
İyiki bırakmışım tekrardan oynamayı.. Elini nereye atsan hacker çıkıyor. Banlanıyorlar ama sistem düzeltilmedikçe banlansalar ne olacak ki.. Yine açıyorlar yine banlanıyorlar.
(09-06-2012 02:08 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]ilkan ne yapmış ki 30 gün uyarmışsınız ?
Demek ki kullanmış kardeşim amma sıktın ilkan ilkan.
(09-06-2012 02:32 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Ben oyunu zaten oynamıyorum. Kaç aydır, belki yıldır. 7-8 gün önce arkadaş istedi oynamıyorsun oynayayım diye. Bende verdim. Premium nx falan çekmiş charı doldurmuş hep. Şimdi adam güzel güzel oynarken sırf saçmalık yüzünden char banlandı. 30 günlük. Char hep kapansın hiç sorun değil ama arkadaşa mahçup oldum ben şimdi. Bunun hesabını kim vercek 
7-8 gün önce vermişsin arkadaşına belki de hack falan açtı veya gamebooster vs.o programlardan birini kullandı o yüzden ban yedi yazık olmuş ama item almış yazık olmuş parasına