Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bad Company 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Digital Illusions, Battlefield: Bad Company 2’yi piyasaya sürüldüğü günden itibaren ekstra materyallerle daha zengin bir hale getireceğini açıkladı ve ilk indirilebilir içerik paketini duyurdu.

EA DICE tarafından geliştirilen, üst üste yayınlanan videolarla oyuncuları etkileyen ve hem beta, hem de demo versiyonlarıyla büyük beğeni kazanan Battlefield: Bad Company 2, 2 Mart’ta ABD’de ve 5 Mart’ta Avrupa’da piyasada olacak. Oyunda dört farklı multiplayer modun ve 18 haritanın olacağını söyleyen yapımcılar, bununla da yetinmeyerek “Day 1 Map Pack” adlı bir harita paketi hazırladı. Oyunun piyasaya sürüldüğü gün yayınlanacak olan bu paket, biri Rush ve diğeri Conquest modları için olmak üzere iki büyük harita içeriyor. Conquest modu için hazırlanan Laguna Alta modu bir yana dursun, Rush modu için hazırlanan Nelson Bay’in bir gece haritası olması fazlasıyla heyecan verici. EA DICE tarafından açıklanan bir diğer müjdeyse Mart ayı sonuna doğru bir harita paketinin daha yayınlanacak olması.
Bu oyunu oynasam çok iyi olucak.

Bilgi için sağol Kaan abi.
bilgi için saol Kaan abi.
ekran kartı ve ram yeterse oynamak isterdim bende
256 mb ekran kartı 2 + 1 gb ram var oynayabilirsem bende bu oyunu almak isterim.
Benim leptop çalıştırırmı acaba?Smile
Abi bende var bunun limited edition'u ama işlemci yetmiyo.. Big Grin
bilgi için teşekkürler
ben tam bi bf hastasıyım ve bu oyunu uzun zamandır bekliyordum
zaten oyun çıktı bu arada internete indirme linkleri bile düştü Wink
ama ne yazıkki pc sistemi yetmiyor Sad
ama oyun mw 2 kadar sağlam grafikli
teşekkürler
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler