Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bad Company 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Herkez çok süper oyun diyor...
Starcraft 2 ve diablo 3 u bekliyorum ben Big Grin
(03-07-2010 05:19 PM)Soner Ağdaş Yazılan: [ -> ]ekran kartı ve ram yeterse oynamak isterdim bende

Ben senin yerine oynuyorum görünmez mod Big Grin
(03-07-2010 05:20 PM)ForYouKill Yazılan: [ -> ]256 mb ekran kartı 2 + 1 gb ram var oynayabilirsem bende bu oyunu almak isterim.

istadiği özellikler 2,0 ghz intel core 2 duo veye dengi 2 gb ram 256 mb shader 3.0 desteklı ekran kart dırectx 9.0c
Arkadaşım yarın getiricek banada. Mw2'den daha güzel diyiyorlar. Gözümle görmeden inanmam ama Level'da yazanlara göre Mw2'yi unutturucakmış.. (:

SametKARA

(03-07-2010 05:28 PM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Abi bende var bunun limited edition'u ama işlemci yetmiyo.. Big Grin

O Kadar Para Var Bir İşlemci Alamıyormusun Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Bu Oyunu Kesinlikle Denemeliyim Big Grin Eğer Görsel Efectleri Tanıtım Resimlerindeki Gibi İse Süper Birşey Smile

[Resim: battlefield-bad-company-blowing-things-up.jpg]

[Resim: bad01.jpg]

[Resim: wallpaper_battlefield_bad_company_0.jpg]
battlefield gibi oyun yok yav Big Grin
cok acil bir sorum olucak ? bu oyunu orjinalı olmadan oynama şansım yok degil mi ? BF2 yani...
(03-07-2010 07:52 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]Arkadaşım yarın getiricek banada. Mw2'den daha güzel diyiyorlar. Gözümle görmeden inanmam ama Level'da yazanlara göre Mw2'yi unutturucakmış.. (:

MW 2 ile BFBC Aynı kefeye koyulamaz bile Biri online modu ile ön planda biri ise senaryosu ve hikayesi bakımından BFBC de single player modunda da hikaye var ancak fazla iyi değildir diye düşünüyorum
(03-07-2010 08:27 PM)d0rina3 Yazılan: [ -> ]cok acil bir sorum olucak ? bu oyunu orjinalı olmadan oynama şansım yok degil mi ? BF2 yani...

Bad company yi online oynamak için orjinal alman gerekicek sanırım,BF 2 ise internetten araştır xfire üzerinden oynanıyor sanırım
(03-07-2010 08:27 PM)d0rina3 Yazılan: [ -> ]cok acil bir sorum olucak ? bu oyunu orjinalı olmadan oynama şansım yok degil mi ? BF2 yani...

online mod oynuyamassın sadece
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler