Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NXboomer Bu sana
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Artık şu hackler için ya ip ban atın yada hack ile oynanmicak bir duruma getirin şu oyunu bıktık artık!.
isyan etme kızıyolar Sad
Tamam düğmeye bastım kalktı bütün hackler.
dalga geçme la Ss.gif ip ban atın siz banlasanız bunlar geri geliyor.Sizin olayınızı biliyoruz zaten de .... boşver.
Bir şeye dikkat ettiniz mi?
Adam sadece gökkuşağı renklerini barındıran rütbelerle hareket etmiş(gri hariç). Bence savunma olarak bunu kullanabilir Big Grin
ben isyan etmiyorum ama 68 lwl adamın hack kullandıgını görmek beni cıldırtıyor adam bide carına silahlarını düzmüş ve 180 gün gold premiumlu
(09-05-2012 10:00 PM)t3ginhan3 Yazılan: [ -> ]ben isyan etmiyorum ama 68 lwl adamın hack kullandıgını görmek beni cıldırtıyor adam bide carına silahlarını düzmüş ve 180 gün gold premiumlu

Hacı onlar yapıyor sonra para verip açtırıyorlar banlandıklarında parası olanlar açıyor yüksek lwl'larda
Şimdi daha çok dikkat ederler
(09-05-2012 09:58 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Tamam düğmeye bastım kalktı bütün hackler.

Eyvallah.
kardeşim ben oyuna girmiyorum hack yüzünden hack kaldıramıyorlarsa herkes eşit olsun o zmanBig Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler