Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NXboomer Bu sana
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
benim anlamadığım oyundaki adminler niye anlık banlama yapmıyorlar ?

2.cisi Europe ve Europe 2 serverlarında aşırı derecede hacker var ( uçan kaçanlar opk açanlar falan felan) Türkiye serverında ise yok denecek kadar az var
ben o yüzden eu2 ve eu sunucularına girmiyorum TR sunucusunu sadece ziyaret etmek amaclı giriyorum ama neredeyse her zaman middle_east sunucusunda oynuyorum
(09-05-2012 11:04 PM)Emre Celik Yazılan: [ -> ]Beyler yapmayın battlefield da bile hack var.Yapılması gereken şey anlık banlama olayının geri gelmesi gamefirstteki gibi gm gördüğünde tak diye banlayacak ve powerlevel opk wh denen hiç bişey olmayacak

Öyle daha iyide Nexon pintilik yapıp cm almıyor.(+) Anlık banlama veya ip banlanması yapılsa oyun daha güzel bir hal alabilir en azından ezik hesapla giren kişiler asıl hesaplarına da giremezler.
o konulara karışmak gerekmez bence oyuncular oyunculugunu yapsın nexon cm alıcagı zaman mutlaka haber dagıtır canını sıkma
Şuan türk hackerların %95 'i sessiztr denen yerden alıyor hackleri.. O siteyi bi güzel banlayacaksın da nerdeeee
evet sessiz.com'dan alıyolar hackleri bide eu2 ve eu sunucusunda adamlar hack sitesi yayınlıyolar reklam yani
(09-05-2012 11:16 PM)t3ginhan3 Yazılan: [ -> ]o konulara karışmak gerekmez bence oyuncular oyunculugunu yapsın nexon cm alıcagı zaman mutlaka haber dagıtır canını sıkma

Eminmisin adamların öyle geliri var ama zaten Gm lere para ödenmediği belli zaten anca NXcash fln veriliyordur.O zaman niye almıyorlar GM ben onu anlamıyorum tek kişi oyunu idare etmeye çalışıyor aslında canın da suçu yok gibi Ss.gif
Ne gerek var hacke oyna zevkini çıkar sende anlıcaksın ne kadar güzel olduğunu ama olmaz 14/15 yaşındaki çocuklar yüzünden emek paramız zamanımız boşa gidiyor anlamıyorum ne gerek var ! şu oyunu ne zaman severim patch geldiği zaman işde o zaman warrock warrock dur
(09-05-2012 11:42 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Ne gerek var hacke oyna zevkini çıkar sende anlıcaksın ne kadar güzel olduğunu ama olmaz 14/15 yaşındaki çocuklar yüzünden emek paramız zamanımız boşa gidiyor anlamıyorum ne gerek var ! şu oyunu ne zaman severim patch geldiği zaman işde o zaman warrock warrock dur

artık pach gelmeden siteye koyuyolar heralde Big Grin direk adamlar oyun açılır açılmaz hackle geliyor =)
Emek emek geziyorsunuz bütün gün sizde gidin daha lazım şeylere emek verin o zaman adamlar yaptığı kadar yapıyor işte olmuyorsa olmuyor beğenmiyorsan git başka oyuna başla veya git sporda vaktini geçir git ders çalış yani
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler