Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nxboomer (Can)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Can önemli bir olay oldu sana oyundan pm atıyoruz ulaşamıyoruz bilerek mi cevap vermiyosun bu konu altında cevap ver yada ts mize gel sorunumuza yardımcı ol.
Can abi nickini degistirdi diye biliyorum.
Ts girmiyorum arkadaşlar. Oyun içinde konuşacaksanız konuşun lütfen.
(09-05-2012 03:39 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Ts girmiyorum arkadaşlar. Oyun içinde konuşacaksanız konuşun lütfen.

http://forum.warrocktr.com/Konu-warrock-...Bak%C4%B1n

su arkadasın basına gelen olayı acıklarmısın böyle şey nasıl mümkün olabilir.bu kadar güvenlik yok mu bu oyunda.
(09-05-2012 03:51 PM)TerryGuard Yazılan: [ -> ]
(09-05-2012 03:39 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Ts girmiyorum arkadaşlar. Oyun içinde konuşacaksanız konuşun lütfen.

su arkadasın basına gelen olayı acıklarmısın böyle şey nasıl mümkün olabilir.bu kadar güvenlik yok mu bu oyunda.

Yeni bisey degil 2 seneden beri var oyunda , tabi Türkiye sunucusunda yoktu Alman serverında böyle adam cok 2,5 seneden beri kullanıyolar event olunca falan admini bannladıkları bile olmustu ......
(09-05-2012 03:59 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]

Yeni bisey degil 2 seneden beri var oyunda , tabi Türkiye sunucusunda yoktu Alman serverında böyle adam cok 2,5 seneden beri kullanıyolar event olunca falan admini bannladıkları bile olmustu ......

Bu oyunun güvenlik açısından ne kadar aciz olduğunu göstermez mi ?
Günümüzde artık baskalarının IPsini bulmak o kadarda zor degil , ayrıca istedigi kadar bulsun bisey yapamaz onlarla , bu oyun Ddos yapan milletin kafası anca oyunda bi yere ulasmak içindirki buda kac yasında olduklarını gösteriyor....Korkma hicbirsey olmaz ben 1,5 sene önce oyuna herseyimi yatırıp oynarken günde 4-5 kere Ddos yerdim , neden : cok iyi oynamak direk hack oluyosun , adama terslenirsen , onu durmadan öldürürsen , onu odandan durduk yere atarsan.....Simdi eskisi gibi degil baya azaldı yakında oyuncuların cogu VİP hack almanın yada daha dogrusu hack kullanmanın bosa oldugunu anlıcaklar , simdi bazıları der bannlanınca yeni char yapar diye ama kac kere yapıcak? Elbet onunda hali kalmıcak birgün. Zaten oyun yöneticileri iyi calısıyor (onursuzlar listesi vs vs..) gibi seylerle...Tabiki hep hack kodlucak biri cıkıcak ama eskisi kadar olmaz.

Admini banlamak mı Smile O kadar uçma
(09-05-2012 04:55 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Admini banlamak mı Smile O kadar uçma

Bannlamak demişim Big Grin DSD :ASD ASD AS Serverdan düsürüyolardı yazcaktım pardon Smile
(09-05-2012 04:26 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Günümüzde artık baskalarının IPsini bulmak o kadarda zor degil , ayrıca istedigi kadar bulsun bisey yapamaz onlarla , bu oyun Ddos yapan milletin kafası anca oyunda bi yere ulasmak içindirki buda kac yasında olduklarını gösteriyor....Korkma hicbirsey olmaz ben 1,5 sene önce oyuna herseyimi yatırıp oynarken günde 4-5 kere Ddos yerdim , neden : cok iyi oynamak direk hack oluyosun , adama terslenirsen , onu durmadan öldürürsen , onu odandan durduk yere atarsan.....Simdi eskisi gibi degil baya azaldı yakında oyuncuların cogu VİP hack almanın yada daha dogrusu hack kullanmanın bosa oldugunu anlıcaklar , simdi bazıları der bannlanınca yeni char yapar diye ama kac kere yapıcak? Elbet onunda hali kalmıcak birgün. Zaten oyun yöneticileri iyi calısıyor (onursuzlar listesi vs vs..) gibi seylerle...Tabiki hep hack kodlucak biri cıkıcak ama eskisi kadar olmaz.

Sadece adam banlayarak bişeyleri çözemessin baştan hack e çözüm bulacaklar ki sonra hack yapanları banlayacaklar böyle ne anlamı kalıyo üyelik açmak çok mu zor adam ban yiyor bi char daha açıyor sistemi yapamıyolar hemde oyunu satın aldılar çok yazık çok.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler