09-05-2012, 05:54 PM
Sayfalar: 1 2
09-05-2012, 07:03 PM
(09-05-2012 05:54 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]üyelik alımlarını parali yapcaklar en güzeli
Kesinlikle bir çözümde bu olabilir az da olsa hack in önüne böyle geçilebilir.
Burak Kandöker
09-05-2012, 09:53 PM
DDos attack denen bir olay var.Bu olay ile isterlerse oyundaki bütün odaları ve sunucuları kapatabilirler-ki zamanında kapatıldığı oldu.Odaları bu yöntem ile kapatmak çok kolay.Devlet sitelerinin,Banka sistemlerinin ve Televizyon Kanallarının hacklendiği bir devirde yaşadığınızı unutmayın.Oyun yöneticilerinin bir suçu yok,bilgisayar korsanları işi biliyorsa Pentagon dışındaki sistemlerin pek bir faydası olacağını sanmıyorum.Kısaca kafalarına koyarlarsa herşeyi yaparlar.
09-05-2012, 10:22 PM
(09-05-2012 09:53 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]DDos attack denen bir olay var.Bu olay ile isterlerse oyundaki bütün odaları ve sunucuları kapatabilirler-ki zamanında kapatıldığı oldu.Odaları bu yöntem ile kapatmak çok kolay.Devlet sitelerinin,Banka sistemlerinin ve Televizyon Kanallarının hacklendiği bir devirde yaşadığınızı unutmayın.Oyun yöneticilerinin bir suçu yok,bilgisayar korsanları işi biliyorsa Pentagon dışındaki sistemlerin pek bir faydası olacağını sanmıyorum.Kısaca kafalarına koyarlarsa herşeyi yaparlar.''Pentagon'' da hacklendi dostum
Burak Kandöker
09-05-2012, 10:30 PM
(09-05-2012 10:22 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ](09-05-2012 09:53 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]DDos attack denen bir olay var.Bu olay ile isterlerse oyundaki bütün odaları ve sunucuları kapatabilirler-ki zamanında kapatıldığı oldu.Odaları bu yöntem ile kapatmak çok kolay.Devlet sitelerinin,Banka sistemlerinin ve Televizyon Kanallarının hacklendiği bir devirde yaşadığınızı unutmayın.Oyun yöneticilerinin bir suçu yok,bilgisayar korsanları işi biliyorsa Pentagon dışındaki sistemlerin pek bir faydası olacağını sanmıyorum.Kısaca kafalarına koyarlarsa herşeyi yaparlar.''Pentagon'' da hacklendi dostum
Mesele Pentagon veya başka birşey değil.Ana konu War Rock.Pentagon diğerlerine göre daha sağlam olduğu için örnek gösterdim.
Sayfalar: 1 2