Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İmamhatip anlayışı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Şuan benim yiğenim zeytinburnu imam hatipe gidiyor.Benim anlamadığım kız ve erkek başka sınıflarda olması saçmalık ayrıca söylediğine göre bahçede kız ve erkek konuşması yasakmış.Sizce bu disiplin anlayışı doğrumu yoksa yanlışmı.
Bu konuda söylenecek o kadar çok şey var ki bu platformda konuşulacak şeyler değil açıkçası...
Ayrıca başı açık öğretmenlerin okul idaresi tarafınca baskı yapılıyormuş.Bide şuan eskisi gibi orta okul imamhatipler açıldı hem yaygınlaştırmak istiyorsunuz hem özgürlükleri kısıtlıyorsunuz anlamadım açıkcası Smile
Cemaat okullarında öyle Smile
Disiplin ile alakası yok. Yobaz zihniyet
1 hafta kalıp geri gelen arkadaşım var.çok sıkıyorlar diyordu
Eray'ın dediği gibi yobaz zihniyetten dolayı.O anlayış 4+4+4 sayesinde daha aşağı yaşlara da inecek.

(09-03-2012 07:06 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Cemaat okullarında öyle Smile

[Resim: f-for-fethullah_203990.jpg]
Abi bu o kadar derin bir konuki açıkcası pekte tartışılırmı bilmiyorum En genel kanı olarak baskıcı zihniyete tabiki bende karşıyım gerisi teferruat ama bahsettiğin katı düşünceye kız erkek ilişkisi konusundaki düşüncem eğer bir imamhatip okuluna gidiyorsan çok yakınlaşmayacaksın abi misal benim lisemde ben bir kız arkadaşımla el ele gezebilirim ama bunu bir imamhatipte göremesin zaten benim zihniyetimdeki birinin imamhatip tercih etmesi saçma olur neyse hadi kal sağlıcakla
(09-03-2012 07:14 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]
(09-03-2012 07:06 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Cemaat okullarında öyle Smile

[Resim: f-for-fethullah_203990.jpg]

Big GrinBig GrinBig Grin
(09-03-2012 07:15 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Abi bu o kadar derin bir konuki açıkcası pekte tartışılırmı bilmiyorum En genel kanı olarak baskıcı zihniyete tabiki bende karşıyım gerisi teferruat ama bahsettiğin katı düşünceye kız erkek ilişkisi konusundaki düşüncem eğer bir imamhatip okuluna gidiyorsan çok yakınlaşmayacaksın abi misal benim lisemde ben bir kız arkadaşımla el ele gezebilirim ama bunu bir imamhatipte göremesin zaten benim zihniyetimdeki birinin imamhatip tercih etmesi saçma olur neyse hadi kal sağlıcakla

Oda doğru Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler