bu sene liseye başlıcam da lisede ilk gün nasıl oluyor, beden eğitimi hocası felan nasıl mesala ben baktım beden eğt. hocası kadın

nasıl ders işliyor açıklayabilirmisiniz...
eski liselilerden yardım bekliyorum
bu arada gitceğim lise :
Burdan
lise ilkokula göre daha disiplinlidir kimse sana avans vermez.Lise iyidir iyi beden eğt kadın olması fark etmez zaten buyuk ihtimal serbest bırakıcaktır
Salla beden eğitimini ilk 10 dk açma germe hareketleri yaptırır sonra serbest yada direk serbest bırakır İlk gün genelde tanışma kaynaşma geleceğe dair ne planın olduğu kardeş sayısının falan sorulduğu bir gündür Çok kıl hocalarda olacaktır illaki misal sınıfa girip tahtaya adını yazıp "ben X X şimdi derse geçelim ben sizi zamanla tanırım" diyen ınsanlarda olacaktır. Neyse tavsiyem ilk gün pek göze batma milletle tanış falan rahat ol kısaca.
Gözünü açıp kapayıncaya kadar geçer, geriye baktığında vay beee dedirtir.
(09-03-2012 12:26 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Salla beden eğitimini ilk 10 dk açma germe hareketleri yaptırır sonra serbest yada direk serbest bırakır İlk gün genelde tanışma kaynaşma geleceğe dair ne planın olduğu kardeş sayısının falan sorulduğu bir gündür Çok kıl hocalarda olacaktır illaki misal sınıfa girip tahtaya adını yazıp "ben X X şimdi derse geçelim ben sizi zamanla tanırım" diyen ınsanlarda olacaktır. Neyse tavsiyem ilk gün pek göze batma milletle tanış falan rahat ol kısaca.
pazartesi cuma istiklal marşı okunuyo dimi ?
bide andımız okunuyor mu ilkokul gibi ?
(09-03-2012 12:30 PM)darkness98 Yazılan: [ -> ] (09-03-2012 12:26 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Salla beden eğitimini ilk 10 dk açma germe hareketleri yaptırır sonra serbest yada direk serbest bırakır İlk gün genelde tanışma kaynaşma geleceğe dair ne planın olduğu kardeş sayısının falan sorulduğu bir gündür Çok kıl hocalarda olacaktır illaki misal sınıfa girip tahtaya adını yazıp "ben X X şimdi derse geçelim ben sizi zamanla tanırım" diyen ınsanlarda olacaktır. Neyse tavsiyem ilk gün pek göze batma milletle tanış falan rahat ol kısaca.
pazartesi cuma istiklal marşı okunuyo dimi ?
bide andımız okunuyor mu ilkokul gibi ?
andımız yok

İstiklal marşı fix andımız diye bir olay yok Pazartesi sabah ve cuma akşamı istiklal marşı okunur diğer günler direk derse girersin.
(09-03-2012 12:32 PM)M.K Yazılan: [ -> ]İstiklal marşı fix andımız diye bir olay yok Pazartesi sabah ve cuma akşamı istiklal marşı okunur diğer günler direk derse girersin.
o zaman pazartesi - cuma okula geç kalıcam

He bide kızlar teklif etmiyor