(09-03-2012 12:33 PM)darkness98 Yazılan: [ -> ] (09-03-2012 12:32 PM)M.K Yazılan: [ -> ]İstiklal marşı fix andımız diye bir olay yok Pazartesi sabah ve cuma akşamı istiklal marşı okunur diğer günler direk derse girersin.
o zaman pazartesi - cuma okula geç kalıcam 
Bunu seni sevmeyen birisine söylersen veya hocalar durumu anlarsa ilk önce seni, sonra aileni uyarır ve son olarak disipline yollar.Hoş artık disiplin diye birşey kalmadı ama eğer hoca işini ciddiye alıyorsa disiplin kuruluna gönderilirsin.
(09-03-2012 12:39 PM)darkness98 Yazılan: [ -> ] (09-03-2012 12:37 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ] (09-03-2012 12:33 PM)darkness98 Yazılan: [ -> ] (09-03-2012 12:32 PM)M.K Yazılan: [ -> ]İstiklal marşı fix andımız diye bir olay yok Pazartesi sabah ve cuma akşamı istiklal marşı okunur diğer günler direk derse girersin.
Bunu seni sevmeyen birisine söylersen veya hocalar durumu anlarsa ilk önce seni, sonra aileni uyarır ve son olarak disipline yollar.Hoş artık disiplin diye birşey kalmadı ama eğer hoca işini ciddiye alıyorsa disiplin kuruluna gönderilirsin.
yuh 
bizim okulda gülüyolar diye mudur yardımcısı çağırmıstı sonra ailelerine falan söylediler İstiklal Marşı önemli
(09-03-2012 12:30 PM)darkness98 Yazılan: [ -> ] (09-03-2012 12:26 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Salla beden eğitimini ilk 10 dk açma germe hareketleri yaptırır sonra serbest yada direk serbest bırakır İlk gün genelde tanışma kaynaşma geleceğe dair ne planın olduğu kardeş sayısının falan sorulduğu bir gündür Çok kıl hocalarda olacaktır illaki misal sınıfa girip tahtaya adını yazıp "ben X X şimdi derse geçelim ben sizi zamanla tanırım" diyen ınsanlarda olacaktır. Neyse tavsiyem ilk gün pek göze batma milletle tanış falan rahat ol kısaca.
pazartesi cuma istiklal marşı okunuyo dimi ?
bide andımız okunuyor mu ilkokul gibi ?
Lise olunca 2 kıta daha fazla okuyosunuz. Andımızı da tersten okutuyorlarmış.
(09-03-2012 12:33 PM)darkness98 Yazılan: [ -> ] (09-03-2012 12:32 PM)M.K Yazılan: [ -> ]İstiklal marşı fix andımız diye bir olay yok Pazartesi sabah ve cuma akşamı istiklal marşı okunur diğer günler direk derse girersin.
Cuma okul çıkışı

kaçış yok.
İlk gün kız kesme dedikleri gibi etek altı, arkandakiyle önündekiyle çekingen ilişkiler içinde olur. Beden dersinden sonra sınıf açılır ve yola koyulursunuz.
İstiklal marşını tersten ezberlemeni istiyorlar

İlk derste tanışma olayı olur adın soyadın hangi okuldan geldin vs. rahat ol çekinilecek bir durum yok ve okulda ezdirme kendini
vay arkadaş 6 kıta istiklal marşı okucaz heh

(kötü anlamda demedim biraz uzun olur diye dedim) ve de andımızı tersten okucaz

Yeni okul burada ağayım ben diyen garip tiplemeler kendisini kasarak yürür, herkese dik dik bakar ve kabadayı gibi sırasına yayılır.