Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ( uNerreicht ) hacker alıntıdır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Forumumuzda ifşa yasaktır. Fakat diğer forumlarda takılmayan arkadaşlarımız için konuyu bilgilendirme amaçlı açıyorum. Bu tarz oyunda popülaritesi olan kişileri bilgilendirme amaçlı açmak için benden izin alabilirler. Küfür ifşa, oyunda 10 level adamın ifşası gibi durumlar için izin alınmaması önemle duyurulur.

Konuya eklediği SS ile kendini ifşa etmiştir. Forumlardan sınırsız olarak uzaklaştırılmıştır.

Konuyu yetkililerimizin düzenlediğine dair açıklama yaptılar. Fakat aynı konuyu kendi forumlarındada açmışlardır. Orjinal SS 'imiz bu diye 2.bir açıklama yaptılar. Fakat hack diye şüphelendiğimiz SS ile orjinal diye kanıt gösterdikleri SS 'ler farklıdır. Farklı zamanlarda çekilmiştir.

Ayrıca hack olduğunu kendiside itiraf etmiştir.

Oyundaki Nickleri : unerreicht - o0comert0o

Kazanılan dinarın yanındaki işarete bakabilirsiniz.

[Resim: chtnf.jpg]

İşaretin ne anlama geldiğini anlamayan kişiler için bir arkadaşımız foruma bu SS 'i sunmuştur. Bu SS 'den gerekli durumu anlayabiliriz.

[Resim: chtlk.png]

Alıntıdır.
madem hack açtığı ispatlandı şimdiye kadar neden banlanmadı aceba?
Bugün yaşanmış bir olay çünkü. Çok şaşırdım ve üzüldüm benim diyecek başka bir lafım yok.
(09-01-2012 01:39 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]madem hack açtığı ispatlandı şimdiye kadar neden banlanmadı aceba?

Daha yeni ispatlandığındandır belki de Ss.gif

Edit : ÇAKALLIK YAPIP YERE BAKARAK SS ALMAYA ÇALIŞIRKEN, OYUN SONU TAKLA ATINCA 3RD PERSON VIEW GEÇİP ACI BİR ŞEKİLDE KENDİNİ İFŞA ETMİŞ. TEEE MVPNİN 1. OLDUĞU ZAMANLARDAN KALMA BİR OYUNCUYA YAKIŞMAYACAK DERECEDE KÖTÜ VE BASİT BİR HATA.... YAZIK.
E yuh diyorum artık benim gözümde oyunun en iyi oyucularıdan biriydi buda hackse durum vahim arkadaş
(09-01-2012 01:41 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-01-2012 01:39 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]madem hack açtığı ispatlandı şimdiye kadar neden banlanmadı aceba?

tamamda merak ettiğim konu hani ben en son punkbuster döneminde oyuna girdim falan hiç mi hackshield bir etki etmiyor hack kullanma vakalarında Big Grin

Her ay charını satar bu kişiliksiz o yüzden , sallayın karaktersizi . Kendilerini akıllı bir şey zanneden zibidiler.
vay be yere egilip cekmiş bu oyunu cıfkı çıkıyor eskisi gibi bidaha olmaz bu oyun item almaktan faz gectim sabah alıcaktım ama zaten oyunlar artık milleti yoluyor 9500cash yerine 10000 nx chas pre5 tl daha yaıtrıyoz fazladan hep boyle kusurat fazla para gelsın dıye bide pachle beraber hack gelirmi be 2 haftadır oynamıyoz adam akıllı
(09-01-2012 01:43 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(09-01-2012 01:41 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

tamamda merak ettiğim konu hani ben en son punkbuster döneminde oyuna girdim falan hiç mi hackshield bir etki etmiyor hack kullanma vakalarında Big Grin

Benim ezik bi charım var, zombi opkyla kasılmış. Can Abi'ye kendim itiraf ettim. SS Video yok diye banlamadı Big Grin öyle diyeyim sana Big GrinBig Grin
Kanıt ss olmadan kimseyi banlayamam Zafer dosyaya etiketlenip yollanıyor bütün isimler bomboş isim mi koyayım confessed yazayım yanına Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler