Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ( uNerreicht ) hacker alıntıdır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(09-01-2012 12:16 PM)RushTime Yazılan: [ -> ]
(09-01-2012 09:35 AM)Orçun Çimen Yazılan: [ -> ]
(09-01-2012 01:41 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-01-2012 01:39 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]madem hack açtığı ispatlandı şimdiye kadar neden banlanmadı aceba?

Daha yeni ispatlandığındandır belki de Ss.gif

Edit : ÇAKALLIK YAPIP YERE BAKARAK SS ALMAYA ÇALIŞIRKEN, OYUN SONU TAKLA ATINCA 3RD PERSON VIEW GEÇİP ACI BİR ŞEKİLDE KENDİNİ İFŞA ETMİŞ. TEEE MVPNİN 1. OLDUĞU ZAMANLARDAN KALMA BİR OYUNCUYA YAKIŞMAYACAK DERECEDE KÖTÜ VE BASİT BİR HATA.... YAZIK.

Sen o zamanlar daha vitamindin bak işte bilmediğin şu yazıdan belli Smile sadece şuna yorum atmak istedim..

Aynen zaten kendisi de power yaptığını filan kabul ettiği için onunda ne bok olduğu belli yani. Ayrıca adamın kıvırma şekli ck hoşuma gitti ya yıllardır hacki kullandı baktı cıktı ortaya son 2 güne indiriyor adam hala beyin kasıyor komik şey ya Big Grin

Eskiden hack kullandım, banlandı charım, yeni charımda sakin sakin oynuyorum. Ama ben en azından "büyük bir clana" bağlı değilken yaptım bunları Smile Benim yediğim halt yüzünden yeni yetmelerin bir clanı hedef görmesine izin vermedim.
vallahi biliyodum böle bişey olmaz adam arkasındaki adamı görüyodu ya nasıl bi göz varsa Big Grin Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler