Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: JoS Clan Çalışmam-6
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Beyazlar uçaktır.
16x16 clan resmi(bu resim büyük sadece okunsun diye)
[Resim: chhqx.png]

Büyük hali:
[Resim: chjs9.png]
Uçakları daha belirgin yapabilirdin ama genelde hoş.
hazır simgelerden çalışıyosun sürekli.hazır simgeleri bırak kendini geliştirmeye bak açık konuşmak gerekirse çok basit birşey olmuş
Çok hoş böyle benceTongueBig Grin
eski calısmalarımın hiçbiri hazır değil sadece ve sadece Kuş hazır onuda kendım yapacak degilim ya ucak sembollaerını ben koydum İnanmıyosan Metin abiye sor hazır Değil bunlar.
(08-31-2012 09:18 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Çok hoş böyle benceTongueBig Grin
eski calısmalarımın hiçbiri hazır değil sadece ve sadece Kuş hazır onuda kendım yapacak degilim ya ucak sembollaerını ben koydum İnanmıyosan Metin abiye sor hazır Değil bunlar.

Resimdeki ana tema başka bir deyişle ana sembol zaten kuş dostum Smile
Sanki kaç clan logosu sıfırdan el yapımı?
ben bişey demedimki hep hazır temeyla calısıyon dıyor sadece bu hazır bu çalışmaya kuş üstündeki uçaklar ve yazı ekledim bide cerceve
kuşudamı kendim yepıyım töbe töbe illah oratlıgı gercen xCamp3rush beyenmediysen beyenmedim de yada kendin yapta biz yorum yapaılımAngryAngry
çok ağır temalar kullanıyosun bilmiyorum artık ama pek güzel gözükmüyor gözüme benim düşüncem bu başkalarının ki nedir bilmem.diğer yaptığın çalışmalardada yazılar zor okunuyodu
(08-31-2012 09:31 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]ben bişey demedimki hep hazır temeyla calısıyon dıyor sadece bu hazır bu çalışmaya kuş üstündeki uçaklar ve yazı ekledim bide cerceve
kuşudamı kendim yepıyım töbe töbe illah oratlıgı gercen xCamp3rush beyenmediysen beyenmedim de yada kendin yapta biz yorum yapaılımAngryAngry

sen bu işi bırak, bi' daha da konu açma.

bu ne lan? iğrenç anasını satayım.
Kuşları WarRock'un mouse sembolünden mı hacıladın Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler