Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: JoS Clan Çalışmam-6
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-31-2012 09:40 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(08-31-2012 09:31 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]ben bişey demedimki hep hazır temeyla calısıyon dıyor sadece bu hazır bu çalışmaya kuş üstündeki uçaklar ve yazı ekledim bide cerceve
kuşudamı kendim yepıyım töbe töbe illah oratlıgı gercen xCamp3rush beyenmediysen beyenmedim de yada kendin yapta biz yorum yapaılımAngryAngry

sen bu işi bırak, bi' daha da konu açma.

bu ne lan? iğrenç anasını satayım.
la* profil resimdeki senmisin onu görünce bide yorumlarını görünce tuvalete gidiyorum sen ne ayaksın kaçın ayaksın 4- 5 mi gülpaturmusn sen ananı satarım istiyorsan öyle demişsin ya
evet kardeşim, avatar'daki benim. sevişmek ister misin?
(08-31-2012 09:30 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Sanki kaç clan logosu sıfırdan el yapımı?

Öyle bir iddiada bulunmadım. Zaten bildiğim kadarıyla daha yeni bu tür konularda elbette hazır kullanarak başlayacak fakat kendini geliştirebilmesi, kendini daha ileri taşıyabilmesi için şimdiden ufaktan çizim konusunda kendini geliştirmeye başlaması lazım. "Kuşu da mı ben çizeyim" gibi zihniyet ile olduğu yerde sayar

Ayrıca bir iş yapıyorsan eleştirileri yüklenmen gerekir ki hatalarını görebilesin.
Bi bu çalısmada alıntı var digerleri bana aittir Metin Kandemirde Bilir beraber calısırız ustamdırBig GrinBig Grin Cinematuq sende hiç bir işe yaramaz ançak ortalık karıstıran karılar gibisin içindeki irlandalıya sıkarım
(08-31-2012 09:53 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Bi bu çalısmada alıntı var digerleri bana aittir Metin Kandemirde Bilir beraber calısırız ustamdırBig GrinBig Grin Cinematuq sende hiç bir işe yaramaz ançak ortalık karıstıran karılar gibisin içindeki irlandalıya sıkarım

ne sıkarsın su tabancası mı ?
BAZUKA rpgBig GrinBig Grin
(08-31-2012 09:31 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]ben bişey demedimki hep hazır temeyla calısıyon dıyor sadece bu hazır bu çalışmaya kuş üstündeki uçaklar ve yazı ekledim bide cerceve
kuşudamı kendim yepıyım töbe töbe illah oratlıgı gercen xCamp3rush beyenmediysen beyenmedim de yada kendin yapta biz yorum yapaılımAngryAngry

Uğur senin tasarımlarını bekliyoruz.Çok hoş,sade,nitelikli ve değerli tasarımlarınla bizim yaratıcılığımızı geliştiriyorsun ve centropus sen neden bu kadar uğraşıyorsun?Senin yaptığın 6 çalışmayı toplasan JÖS Clan çalışmam 7 adlı Muazzam denilebilecek bir sanatsal eserin gördüğü değerin yarısını görmez.
Not:Hep hazır çalışıyorsun nenemde yapar.
(08-31-2012 11:55 PM)Gt5WVSCİROCCO Yazılan: [ -> ]

Uğur senin tasarımlarını bekliyoruz.Çok hoş,sade,nitelikli ve değerli tasarımlarınla bizim yaratıcılığımızı geliştiriyorsun ve centropus sen neden bu kadar uğraşıyorsun?Senin yaptığın 6 çalışmayı toplasan JÖS Clan çalışmam 7 adlı Muazzam denilebilecek bir sanatsal eserin gördüğü değerin yarısını görmez.
Not:Hep hazır çalışıyorsun nenemde yapar.

Nenene selamlar, bir imza bekliyorum.
Mezardan aleyküm selam diyesi gelmiştir :)Ama müslüman değil ^^
En güzel çalışman bu olmuş eline sağlık
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler