Beyler arkadaş sınıfta kaldı ve 3 dersten sınava giricek 1 dersin sınavına sen gir ben sınıfta kalırım yoksa dedi kıramadım sizce yakalanırsak ne gibi sonuçlar olabilir ? Hem okul açısından hem ailevi
Vallaha tanıdık öğretmene denk gelirsen sende yanarsın aksi takdirde birşey olmaz zaten adını yazdıktan sonra o kısım kapatılıp uğulanıyor benim tavsiyem ise sınava arkadaşın girsin zaten hazirandakilerle aynı soruları soruyorlar çoğunlukla
Okuldan atılır ve siciline işler diye biliyorum..
Saçmalık kimlikle giriyorsun zaten sınavlara. 3 tane zayıfı varsa alttan ders bırakarak geçmiş oluyor. + Mahkemelik ve okuldan atılmaya kadar yolu var
Benim ve onun sicile işlenirmi ?
Birader sınıfta kalmak gerçekten çok zor imkansıza yakın ayrıca bırak kalıyorsa kalsın kendi başını yakma
Kimlikle mi

şuana kadar 7/8 ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavına girdim birinde bile kimlik istemediler sen genede bulaşma çalışıp kendi geçsin
İşlenir.. Ayrıca üniversitede bu 1 sene uzaklaştırma diye biliyorum üstelik savcılığa da veriyorlar..
Çocukluk arkadaşım tamam girerim dedik bi kere yakalanma sonuçlarını söylerim ona o vazgeçerse girmem aksi takdirde geri dönemem

Dönemessen kendinide yakarsın lise 1 e dahi gitsen çoğu öğretmen o sene seni az çok tanıyor o yüzden sınavada tanıdık biri gelme olasılığı fazla oluyor hiç bulaşma dediğim gibi hazirandaki sorularla eylüldeki sorular %80 aynı oluyor bende cevaplar hazır genede çalışıyorum arkadaşında çalışsın geçsin sınıfını