Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sorumluluk Sınavları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sakın bulaşma bu tür işlere en son girdiğim sorumluluk sınavında hoca benden kimlik istemişti bende yanımda kimlik taşımam onun yerine paso gösterdim kabul etmiştiBig Grin
2 kere Lise Sorumluluk sınavlarına girmiştim. 12'de kimlikle almışlardı. Kardeşim kimlikle giriyor halen
(08-27-2012 11:43 PM)VvvRusher Yazılan: [ -> ]2 kere Lise Sorumluluk sınavlarına girmiştim. 12'de kimlikle almışlardı. Kardeşim kimlikle giriyor halen

Ailecek sınavlara giriyorsunuz Big Grin Big Grin Big Grin
(08-27-2012 11:44 PM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ]
(08-27-2012 11:43 PM)VvvRusher Yazılan: [ -> ]2 kere Lise Sorumluluk sınavlarına girmiştim. 12'de kimlikle almışlardı. Kardeşim kimlikle giriyor halen

Ailecek sınavlara giriyorsunuz Big Grin Big Grin Big Grin

Big Grin Aramızda yaş farkı az olduğu için Big Grin Şimdi ben öğrenci alıcam İnşallah Smile
Smile Smile Smile
bizim okulda kalanlar vardı sonra sınavları kalanlar için okul öğretmenleri mahkemeye gönderdi 35 üstü alanlar geçti. Sakın öyle bir şey yapmayın ve kaç dersi zayıf alttan varmı
Siciline İşler.
71 kredim var 73 olsa 1 ders verirsem geçiyorum Allah'ın izniyle.
Abi lisede nasıl kalıyor ya zayıf gelir de krediyi nasıl tutturamıyor lisede kalmayalım diye adamlar ellerinden geleni yapıyor biraz çalışırsa 45 alır ve geçer zor sormuyorlar.Sakın onun yerine girme dersine giren öğretmen gelirse anlar ikinizinde başı belaya girer.Bu arada arkadaşının kredisi kaç ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler