Kanımın son damlasına kadar bi' Beşiktaşlı olarak söyleyebilirim ki, 12numara'nın bugüne kadar yalan söylediğini görmedim ve güvenirim 12numara.org'a. 12numara resmi twitter'ından şöyle bi' şey paylaşıldı. Buyrun, bakın.
https://twitter.com/12numaraorg/status/2...7899996161
Edit: Lube Ayar ile Burak Yılmaz arasındaki yazışmalar.
TRmilitary bir galatasaraylı olarak kendisine yedirmeyip küfür ettiği için aramızdan ayrıldı Son sözleri "eeee yeter banlarsanız banlayın" oldu.
Anlamıyorum ki hala penaltı diyenler var veya galatasaraylı olduğu için savunanlar var. Bundan bariz atış olur mu? Hadi atışı geçtim, attığı yere bir bakın allah için dışardan içeri doğru atıyor adam. Önceki konuda dediğim gibi Galatasaray yeni Arif Erdem'ini buldu.

Ben Kuul değilim, twitter hesabım yok, fotoyu göstermiyor, link paylaşsın biri T-T
Ne kadar doğru bilemiyorum ama kolpa olduğunu da sanmıyorum.
![[Resim: 206059_411433058918362_11785298_n.jpg]](https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/206059_411433058918362_11785298_n.jpg)
Resim pek inandırıcı gelmedi bana :|
(08-27-2012 01:40 AM)xandecoor Yazılan: [ -> ]Ne kadar doğru bilemiyorum ama kolpa olduğunu da sanmıyorum.
![[Resim: 206059_411433058918362_11785298_n.jpg]](https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/206059_411433058918362_11785298_n.jpg)
inandırıcı gelmedi ama doğruysa uefanın el atması lazım (sadri şener stayla

)
istatistikler inandırıcı, şu geçen sezonun penaltı kırmızı kart istatistikleri, hani en çok kartın galatasaraya karşı görülmesi, en çok galatasarayın penaltı kullanması vs. vs. de, fotoğrafın doğruluğundan emin olamayız. Dalgasına birini rehberinde Burak Yilmaz yap, bunları yazdır. Tamamdır. Kanıtı vardır umarım. Gerçekse büyük bir olay bu ki gerçek bence.
Edit : Şahsen bu yüzden Göztepenin Süper Lige çıkmasına pek hevesli değiliz genel taraftarlar olarak, 3 büyüklerin para kazanma çiftliği olan bir "lig"de, futbolun ne kadar spor olduğunu tartışmak biraz zor. Gerçi Bank Asya'da da kulüp başkanları "kendi kulüp maçlarında" iddia oynadılar bir zamanlar ama, ne diyeyim...
(08-27-2012 01:46 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]istatistikler inandırıcı, şu geçen sezonun penaltı kırmızı kart istatistikleri, hani en çok kartın galatasaraya karşı görülmesi, en çok galatasarayın penaltı kullanması vs. vs. de, fotoğrafın doğruluğundan emin olamayız. Dalgasına birini rehberinde Burak Yilmaz yap, bunları yazdır. Tamamdır. Kanıtı vardır umarım. Gerçekse büyük bir olay bu ki gerçek bence.
Edit : Şahsen bu yüzden Göztepenin Süper Lige çıkmasına pek hevesli değiliz genel taraftarlar olarak, 3 büyüklerin para kazanma çiftliği olan bir "lig"de, futbolun ne kadar spor olduğunu tartışmak biraz zor. Gerçi Bank Asya'da da kulüp başkanları "kendi kulüp maçlarında" iddia oynadılar bir zamanlar ama, ne diyeyim...
Yalı'yı en başından beri takdir etmişimdir zaten. Halen de ederim.
Bişi soylemem gerekirse Tamam penaltı değil ama 79.dakikadaki penaltı pozisyonuna Yorumcular %100 penaltı ve Sarı kart Gerektirir Diyor Ve umut'un golünde el var diyenler pozisyonun en yakın haliyle el olmadıgı futbol ateşinde kanıtlanmıstır
Hem fotografa gelirse hiç inandırıcı değil bence