(08-27-2012 01:48 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Bişi soylemem gerekirse Tamam penaltı değil ama 79.dakikadaki penaltı pozisyonuna Yorumcular %100 penaltı ve Sarı kart Gerektirir Diyor Ve umut'un golünde el var diyenler pozisyonun en yakın haliyle el olmadıgı futbol ateşinde kanıtlanmıstır
Hem fotografa gelirse hiç inandırıcı değil bence
Şunu belirtmek isterim hani elazığ maçında fenerin golünde elazığlı futbolcu yerdeydi fener o sırada gol attı ya hani siz çok yazmıştınız. Batuhan yerdeyken soldan emre akıp gidiyordu geriye pas verdi geriye pas verince fatih terim dışarı atın dedi. Hani emre ordan aksa gitse oyun devam edecekti.

(08-27-2012 02:04 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ] (08-27-2012 01:48 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Bişi soylemem gerekirse Tamam penaltı değil ama 79.dakikadaki penaltı pozisyonuna Yorumcular %100 penaltı ve Sarı kart Gerektirir Diyor Ve umut'un golünde el var diyenler pozisyonun en yakın haliyle el olmadıgı futbol ateşinde kanıtlanmıstır
Hem fotografa gelirse hiç inandırıcı değil bence
Şunu belirtmek isterim hani elazığ maçında fenerin golünde elazığlı futbolcu yerdeydi fener o sırada gol attı ya hani siz çok yazmıştınız. Batuhan yerdeyken soldan emre akıp gidiyordu geriye pas verdi geriye pas verince fatih terim dışarı atın dedi. Hani emre ordan aksa gitse oyun devam edecekti. 
o pozisyonla bu pozisyonu izle aralarında daglarca fark oldugunu goreceksin
Neyse Hiç kimseyle tartısmaya girip aramızın açılmasını istemiyorum 2 takımıda Tebrik Ederim.
Evet temas var ama dışarıda Penaltı Yerine Frikik olması gerekiyordu
Aramız açılsaydı bundan kaç ay evvel açılırdı

ben bir futbol maçı için küsecek adam değilim

hem penaltı olmuş olmamış sanki parayı biz kazanıyoruz

Galatasaray taraftarıyım, penaltı değildi.
(08-27-2012 01:40 AM)xandecoor Yazılan: [ -> ]Ne kadar doğru bilemiyorum ama kolpa olduğunu da sanmıyorum.
![[Resim: 206059_411433058918362_11785298_n.jpg]](https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/206059_411433058918362_11785298_n.jpg)
Sen zaten bu resme inandıysan ohooooo

ve son olarak fenerlilere noluyo elalemin derdi sizimi gerdi.Tamam pozisyon penaltı değil ama; fenerlilere ne ? Başka zaman 8 taş diye dalga geçerler şimdi beşiktaş lehine savunma yapıyorlar.Mehmet Topla 2 gün önce sövüyolardı elle gol attı savunma yapıyorlar aslanım koçum mehmet topal tweetleri var twiterda.
Bende bizim Burak Kandokecek abi sandim

(08-27-2012 08:44 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Bende bizim Burak Kandokecek abi sandim 
Bende ilk gördüğümde öyle sandım kendimi savunmak için hazırlanıyodum