Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: uzak doğudan mesaj gelmiş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
beyler faceden ya çinli ya da japon anlayamadım bi adam bana bu mesajı gönderdi.yaptıkları eventi kazandığımı söylüyor.
(şu fallenluxun doğum gübü yapılan evnt)[Resim: c999v.jpg]
fake midir nedir anlayamadım size de geldi mi la ? Big Grin
Cevap Olarak
1.*Oyun Nickin*
2.Turkish
3."NexonGiriş ID"
4.Thank you falan salla bişiyler kafana göre gönder.
Tabii ki fake. Mail adresin varken Facebook'tan mı ulaşacaklar ? Kaldı ki Facebook'unu nereden buldular, hadi buldular diyelim bunun için hesabını da bilmeleri lazım yoksa Warrock oynadığını nereden bilecekler ? Fakat gelip bilgilerini istiyor senden. Kanmayın böyle şeylere
(08-26-2012 08:39 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Tabii ki fake. Mail adresin varken Facebook'tan mı ulaşacaklar ? Kaldı ki Facebook'unu nereden buldular, hadi buldular diyelim bunun için hesabını da bilmeleri lazım yoksa Warrock oynadığını nereden bilecekler ? Fakat gelip bilgilerini istiyor senden. Kanmayın böyle şeylere
yok abi adamın profile baktım fake filanda hiç benzemiyo Big Grin ben faceden warrock global sayfasını beğenip eventin altına yorum atmıştım ordan bulmuşlardır.şu sıkıntı da var bu hafta sonuna kadar cevap vermem lazım yani gün bitene kadar Big Grin
Tabikiside Fake Big Grin Misal, Jericho G1 forumunda kendisini tanıtmıştı. Onun bilgileriyle bende hesap açayım Big Grin bende mesaj atayım millete oh kebap
ezik charın yok mu hiç onu ver sende
feyk victory.gif
Sen seçilmiş kişisin.. o.o
nexon personeli asla id sormuyomuş şimdi okudum. Smile
klasik uzak doğu entrikası. tüylerim tiken tiken oldu az daha cevap yazıyodum lan korkulur bunlardan devlet yıkar bunlar.
Gençler fake değil Jay gerçekten çalışanımız ve kore ceo'su. Bilgilerini yolla ona o yardımcı olacaktır. Tebrik ederim Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler