Çekiliş değil Fallen en beğendiği kutlama mesajını seçip hediye verecekti

hayır en çok benimkini beğenmiş
(08-26-2012 09:53 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Çekiliş değil Fallen en beğendiği kutlama mesajını seçip hediye verecekti 
Bir kaç kişiye değil miydi o ödül, açıklama o yöndeydi sanki ondan dedim ben

(08-26-2012 09:34 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-26-2012 08:39 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Tabii ki fake. Mail adresin varken Facebook'tan mı ulaşacaklar ? Kaldı ki Facebook'unu nereden buldular, hadi buldular diyelim bunun için hesabını da bilmeleri lazım yoksa Warrock oynadığını nereden bilecekler ? Fakat gelip bilgilerini istiyor senden. Kanmayın böyle şeylere
Şaka mısınız abi ? EVENT BU EVENT. NXFallen'ın doğum gününde herkes facebook'uyla doğum gününü kutladı. kutlayanlar arasında seçim yapılıpbelli kişilere ödül verilecekti. Bilmiyorsanız adamı yanıltmayın lütfen ya.
Tamam la abartma biz de insanız
(08-26-2012 09:32 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Gençler fake değil Jay gerçekten çalışanımız ve kore ceo'su. Bilgilerini yolla ona o yardımcı olacaktır. Tebrik ederim 
Adama Nexon ceosu mesaj atıyor bize de anca reklam mesajları geliyor

hahasdhash

adamı ekledim faceden , arkayı sağlama alıyorum

adamın Oglan cocogu olsa kimbilir ne eventi yapar

Süpermis dostum hayırlı olsun =)
demin oyuna girdim ''etkinliğe katıldığınız için ödüllendirildiniz'' yazısı geldi tamama bastım fakat hiçbişe yüklenmemiş gine aynı.out boxa baktım orda da bişe yok nolucak ?