Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: uzak doğudan mesaj gelmiş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(08-26-2012 09:49 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]
(08-26-2012 09:44 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Feyk feyk dediniz bakın şimdi ne oldu Big Grin
lan adamlara entrikacı dedik bizim forumdakiler beni ayartıyomuş haberimiz yok bu arada kazandığım fotoyu atayım [Resim: bmk01.jpg]
facede ilk gördüğümde lan bişe yapiyim dedim 1 dk da yaptım bunu yolladım hiç de umudum yoktu Big GrinBig Grin

hediye olarak 30 gün aw 50 , 30 gün gold pre ve 30 gün spas12

30 Gün aw gold pre ve spas 12 mi Dipsizzz

Hayırlı olsun ne diyelim o resimle nasıl kazandın Big Grin
Çekiliş değil Fallen en beğendiği kutlama mesajını seçip hediye verecekti Smile
hayır en çok benimkini beğenmiş
(08-26-2012 09:53 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Çekiliş değil Fallen en beğendiği kutlama mesajını seçip hediye verecekti Smile

Bir kaç kişiye değil miydi o ödül, açıklama o yöndeydi sanki ondan dedim ben Big Grin
(08-26-2012 09:34 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-26-2012 08:39 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Tabii ki fake. Mail adresin varken Facebook'tan mı ulaşacaklar ? Kaldı ki Facebook'unu nereden buldular, hadi buldular diyelim bunun için hesabını da bilmeleri lazım yoksa Warrock oynadığını nereden bilecekler ? Fakat gelip bilgilerini istiyor senden. Kanmayın böyle şeylere

Şaka mısınız abi ? EVENT BU EVENT. NXFallen'ın doğum gününde herkes facebook'uyla doğum gününü kutladı. kutlayanlar arasında seçim yapılıpbelli kişilere ödül verilecekti. Bilmiyorsanız adamı yanıltmayın lütfen ya.

Tamam la abartma biz de insanız Sad

(08-26-2012 09:32 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Gençler fake değil Jay gerçekten çalışanımız ve kore ceo'su. Bilgilerini yolla ona o yardımcı olacaktır. Tebrik ederim Smile

Adama Nexon ceosu mesaj atıyor bize de anca reklam mesajları geliyor Sad
hahasdhash Big Grin adamı ekledim faceden , arkayı sağlama alıyorum Big GrinBig Grin
adamın Oglan cocogu olsa kimbilir ne eventi yaparBig GrinBig Grin
Süpermis dostum hayırlı olsun =)
Vay be helal olsun Smile
demin oyuna girdim ''etkinliğe katıldığınız için ödüllendirildiniz'' yazısı geldi tamama bastım fakat hiçbişe yüklenmemiş gine aynı.out boxa baktım orda da bişe yok nolucak ?
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler