Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Artık Forumu Bırakıyorum...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(08-26-2012 03:03 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Yahu siz benim niye dediğimi anlamadınız ki Smile "sen ne diyorsun lan değişik" diyip "sınırsız" banlanan warumit1'in anısına diyorum, asıl siz ciddiye alıyorsunuz.

sence sadece onu diyip sınırsız ban atıcak birisi varmı bu forum yönetiminde olayları bilmeden konuşuyosun zafer sinir ettin tek tatil günüm olan pazar gününde vallahi...
not warumit in banlanma nedenleri=
1.si multi hesapları
DewiLMatraK - warumıt1 - warumıt2
2.si öm dan millete küfürler
3.sü FORUM KURALLARIna aykırı ddavranışlar
Biri bana buradaki insanların hangi trip modunda olduğunu açıklayabilir mi 0.o
(08-26-2012 03:06 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(08-26-2012 03:03 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Yahu siz benim niye dediğimi anlamadınız ki Smile "sen ne diyorsun lan değişik" diyip "sınırsız" banlanan warumit1'in anısına diyorum, asıl siz ciddiye alıyorsunuz.

sence sadece onu diyip sınırsız ban atıcak birisi varmı bu forum yönetiminde olayları bilmeden konuşuyosun zafer sinir ettin tek tatil günüm olan pazar gününde vallahi...

Öyle birisinin olup olmadığını ben bilemem Big Grin
(08-26-2012 03:00 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]benim tolga ile olan konuşmamda tolga bunu dememe alınmıyor, gücenmiyorsa olay orda bitmiştir. Bizde biliyoruz FORUM KURALLARInı allah aşkına ilk önce uyarı puanlarınıza bakın sonra gelin burda milleti çekiştirin..

:%50 Sad
Bak duygularımı ve düşüncelerimi anlatan "Forum Nedir?" adlı bir makaleden alıntı.. Forumda en çok bundan yakındığımı da belirteyim. Sizin sohbetinize laf eden yok ancak buranın bir forum olduğunu unutmayın. Bunu en iyi şekilde uygulayan kişi forumda Turgay Emek'ti ancak o da şimdi yok buralarda.. Ayrıca direk uyarı puanına örnek vermişsiniz de uyarı puanına bakarsan 0 benim. Şimdi ne yapıcaz ? Ben her dediğimde haklı mı oluyorum ?
Bu konu hakkında daha fazla tartışmayacağım. Ne de olsa "Forum Ağabeyleri" sizlersiniz ve kuralları sizler belirliyorsunuz ve istediğiniz kuralı koyabilirsiniz.. Benim düşüncem bunlardı aktarmak istedim.. Makalenin küçük bir kısmı budur;

Forumda Boş Konuşulmamalıdır !
Gevezeliğin lüzumu yoktur..bir mesaj için 10 teşekkür değil 1-2 teşekkür yeterlidir.. Konular geyiğe sarmamalıdır.Hiç teşekkür etmeyin yada tebrik etmeyin demiyoruz, en azından teşekkür sebebinizi yazacak zahmeti ve nezaketi gösteriniz. Üyeler aralarındaki sorunları pm (kişisel mesaj) yada e-mail yoluyla halletmelidir. Forumun ortasında karşılıklı mIRC yada Msn tarzı sohbetler yapılmamalıdır. Dini konularda herkes birbirine saygı göstermelidir Gerçek önümüzdedir zaten hiç kimsenin başka kimselerin inançlarını inkar etmesi zaten cehalet gösterisinden başka bir şey değildir.
Konunun kaynağı Sinan Sinan'ı forumdan banlayın ! Big Grin
(08-26-2012 03:26 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ]Bak duygularımı ve düşüncelerimi anlatan "Forum Nedir?" adlı bir makaleden alıntı.. Forumda en çok bundan yakındığımı da belirteyim. Sizin sohbetinize laf eden yok ancak buranın bir forum olduğunu unutmayın. Bunu en iyi şekilde uygulayan kişi forumda Turgay Emek'ti ancak o da şimdi yok buralarda.. Ayrıca direk uyarı puanına örnek vermişsiniz de uyarı puanına bakarsan 0 benim. Şimdi ne yapıcaz ? Ben her dediğimde haklı mı oluyorum ?
Bu konu hakkında daha fazla tartışmayacağım. Ne de olsa "Forum Ağabeyleri" sizlersiniz ve kuralları sizler belirliyorsunuz ve istediğiniz kuralı koyabilirsiniz.. Benim düşüncem bunlardı aktarmak istedim.. Makalenin küçük bir kısmı budur;

Forumda Boş Konuşulmamalıdır !
Gevezeliğin lüzumu yoktur..bir mesaj için 10 teşekkür değil 1-2 teşekkür yeterlidir.. Konular geyiğe sarmamalıdır.Hiç teşekkür etmeyin yada tebrik etmeyin demiyoruz, en azından teşekkür sebebinizi yazacak zahmeti ve nezaketi gösteriniz. Üyeler aralarındaki sorunları pm (kişisel mesaj) yada e-mail yoluyla halletmelidir. Forumun ortasında karşılıklı mIRC yada Msn tarzı sohbetler yapılmamalıdır. Dini konularda herkes birbirine saygı göstermelidir Gerçek önümüzdedir zaten hiç kimsenin başka kimselerin inançlarını inkar etmesi zaten cehalet gösterisinden başka bir şey değildir.

Bilader konunun amacı ne bi baksana açılan konuya geyik konusu ister cevap verirsin ister vermezsin. Uygun görmediğini de istediğin kişiye iletebilirsin. senın uyarı puanının olmaması haklı olduğunu göstermez. diğer konularda ki diğer cevaplarıma bakabilirsin %90 ı millete yardım ettiğim mesajlardır kolay kolay millette dalga geçecek bi tip değilim.

Makaleni de okudum ve beğendim forum sahibi, yönetici, moderatör olanların çoğu zaten senin bu makalende yazdıklarını savunacaklardır.

Ancak bu konunun bir amacı olmadığı gibi sadece bir mubabbet konusudur ister muhabbete dahil olursun ister olmazsın bu muhabbet boş bi muhabbet te olabilir bu ne seni nede bir başkasını ilgilendirir.
Benim banlanma sebebimi anlayan anlar herhalde:

http://inciswf.com/2188inciz9239272.swf
modsunuz diye tadını kaçırdınız ha Angry
Hayırrr olamaz dedim ve sonra http://inciswf.com/1269236582.swf
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler