Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Artık Forumu Bırakıyorum...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bende Bırakacağını Sanmıştım.
(08-26-2012 01:16 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(08-26-2012 01:15 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]
(08-26-2012 11:56 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Sinan şimdi ben seni banlayacağım haa Big Grin

Sen kimi banlıyorsun..

Sinan sende ya bas git. Yada gell Big Grin

sen ne diyorsun lan değişik ?

Nasıl bir yetkili böyle konuşur Sad
(08-26-2012 01:22 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]
(08-26-2012 11:56 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Sinan şimdi ben seni banlayacağım haa Big Grin

Sen kimi banlıyorsun..

Olum şimdide banamı sarıyorsunuz. Ben kaçtım bi ara Ts ye gel. Askerlik olaylarını konuşalım Smile

akşam tsdeyim moruk orda ol

(08-26-2012 01:40 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Sen kimi banlıyorsun..

Bunu bana sen mi söylüyorsun Zafer ? konunun amacının olmadığı gır gır şamatanın gırla geçtiği bi yerde tutupta Harun abi (rayligh) gibi mi konuşmamı bekliyorsun ?
(08-26-2012 01:57 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(08-26-2012 01:22 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]

Sen kimi banlıyorsun..

Olum şimdide banamı sarıyorsunuz. Ben kaçtım bi ara Ts ye gel. Askerlik olaylarını konuşalım Smile

akşam tsdeyim moruk orda ol

(08-26-2012 01:40 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Sen kimi banlıyorsun..

Bunu bana sen mi söylüyorsun Zafer ? konunun amacının olmadığı gır gır şamatanın gırla geçtiği bi yerde tutupta Harun abi (rayligh) gibi mi konuşmamı bekliyorsun ?

Konunun amacı ne olursa olsun, nasıl olur da değişik dersin bu forumda Sad
Bu kaçıncı oldu Big Grin
@Zafer forumda birbirini tanıyan birbirinden alınmayan arkadaşlığın ötesi bir durumda olan tipler var Mesela biri bana değişik dese tanıdıksa sıkıntı yapmam sen kime değişik diyorsun lan diye cevap veririm belkide oda burdaki lan kelimesine takılmaz ok?
(08-26-2012 02:27 PM)M.K Yazılan: [ -> ]@Zafer forumda birbirini tanıyan birbirinden alınmayan arkadaşlığın ötesi bir durumda olan tipler var Mesela biri bana değişik dese tanıdıksa sıkıntı yapmam sen kime değişik diyorsun lan diye cevap veririm belkide oda burdaki lan kelimesine takılmaz ok?

Forum genel bir ortamdır. Kurallar herkes içindir.. Lan, lun kelimesini yada başka bir argo kelimeyi forumda kullananlar uyarılıyorsa demek ki bu bir forum kuralıdır ve herkesin uyması gerekir.
Eğer serbestse herkes kullanır ki bu da bir sorun olmadığını gösterir bu konuda..
Ancak bu kadar güzel yazılmış FORUM KURALLARI'nın böyle cümlelerle hiçe sayılması hoş değil.

Türkçeyi düzgün kullanalım diye yırtıyorsunuz kendinizi, "TW" diyene kızıyorsunuz ama bir "tamam" demek yerine "OK" diye anlamsız bir kelime mi desem ne desem bilemiyorum onu kullanıyorsunuz. Gereksiz konu açana kızıyorsunuz ancak böyle sık sık açılan bir konuda hemen muhabbetin alasını yapıyorsunuz.
Eğer şikayet olursa uyarılır bir kişi rahatsız oluyorsa uyarı yapılır fakat kimse Sinan'ın Can'ın vesaire bana değişik demesine karışmaz Ayrıca TW diyene kızıyorsunuz gereksiz konulara kızıyorsunuz demişsin örnek verirmisin?
Örnek verirsen oradaki özel durumu açıklarım bir dostum TW yazdıysa dalga geçme hafif tiye alma maksadıyla bunun team viever yada TV olduğunu açıklarım Gereksiz konu olarakta muhabbet konularını kapatmayız eğer aynı konu ard arda açılırsa kapatılır bununda amacı düzen sağlamaktır yeni mesajlar bölümünde aynı içerikli 3 konuyu kim isterki neyse sıkıntını daha detaylı yazarsan yardımcı olurum.
benim tolga ile olan konuşmamda tolga bunu dememe alınmıyor, gücenmiyorsa olay orda bitmiştir. Bizde biliyoruz FORUM KURALLARInı allah aşkına ilk önce uyarı puanlarınıza bakın sonra gelin burda milleti çekiştirin..
Yahu siz benim niye dediğimi anlamadınız ki Smile "sen ne diyorsun lan değişik" diyip "sınırsız" banlanan warumit1'in anısına diyorum, asıl siz ciddiye alıyorsunuz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler