Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Neil Armstrong Hayatını Kaybetti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-25-2012 11:02 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(08-25-2012 11:00 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Benim için büyük insanlık için küçük bi pamuk.

Hristiyanlarada pamuk tıkıyorlar mı? adamım

Al işte cahil. Bırak hristiyanlığı mısırdaki mumyalama işleminde, kuzeydeki paganlara kadar çogu kültürde pamuk vardır. Ha pamuk olmasa bile ot, deri, keçi kılı falan vardır. İslam ınancına sahip birisi öldükten sonra bağırsaklarını tutamıyoda başka inançlara sahip birisi tutabiliyo mu?
(08-25-2012 11:31 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(08-25-2012 11:02 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(08-25-2012 11:00 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Benim için büyük insanlık için küçük bi pamuk.

Hristiyanlarada pamuk tıkıyorlar mı? adamım

Al işte cahil. Bırak hristiyanlığı mısırdaki mumyalama işleminde, kuzeydeki paganlara kadar çogu kültürde pamuk vardır. Ha pamuk olmasa bile ot, deri, keçi kılı falan vardır. İslam ınancına sahip birisi öldükten sonra bağırsaklarını tutamıyoda başka inançlara sahip birisi tutabiliyo mu?

Bir soru sordum ve cahil mi oldum şimdi?
(08-25-2012 11:26 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Yiyosa bizim çatıya çıksın... Tavşanım parçalar valla o.O

oha mutant tavşan O_O' insan öldürüyo T-T
Soru sorman değilde şu adamım gifimidir nedir o olayı bozuyor küçümser pislik iğrenç bir hava katıyor o masum soruya Big Grin
(08-25-2012 11:40 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Soru sorman değilde şu adamım gifimidir nedir o olayı bozuyor küçümser pislik iğrenç bir hava katıyor o masum soruya Big Grin

adamım derken o masumiyettendi biraz ._.
Allah Rahmet Eylesin Sad
kimse bilmiyor bunu aya çıkıp çıkmadıgı bencede yalan
Sianan alemsin hacı ya Big Grin Allah rahmet elesin :/
Allah Rahmet Eylesin
Yaşıyomuyduki öldü Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler