Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Neil Armstrong Hayatını Kaybetti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: neil-armstrong_113034.jpg]

Ay’a ilk ayak basan insan olan 82 yaşındaki Amerikalı astronot Neil Armstrong hayatını kaybetti.

Bilim dünyası ve insanlık için üzücü bir kayıp.

13 Ağustos 1930'da Wapakoneta, Ohio'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimi sırasında izcilik yaptı. Kore üzerinde Amerikan Deniz Kuvvetleri pilotu olarak 78 saat uçuş yaptı. ABD uzay programına astronot olarak katılmak için başvurdu, denemelerden başarıyla geçti. Gemini 8 uçuşuyla ilk kez uzaya gitti. 20 Temmuz 1969 tarihinde Apollo 11 ile yaptığı ay yolculuğunda aya ilk ayak basan insan oldu.

7 Ağustos 2012'de tıkanan kalp damarlarının açılması için ameliyat olan Armstrong, 25 Ağustos 2012'de hayata gözlerini yumdu.
Nasa bu zamana kadar camdan fanus içinde mi tutuyordu bu adamı. Allah rahmet eylesin.
Benim için büyük insanlık için küçük bi pamuk.
(08-25-2012 11:00 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Benim için büyük insanlık için küçük bi pamuk.

Hristiyanlarada pamuk tıkıyorlar mı? adamım
Allah rahmet eylesin.Keşke onun gibi bir şeyi ilk yapan bulabilen biri olabilsem
(08-25-2012 11:02 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(08-25-2012 11:00 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Benim için büyük insanlık için küçük bi pamuk.

Hristiyanlarada pamuk tıkıyorlar mı? adamım

En kaliteli çimin altına gömdükleri kesin Smile
Allah rahmet eylesin
Küllerini uzaya savururlar herhalde
Onun hatrına veya 1 sene sonra onu anmak adına kalktığı gibi yere çakılan bir uzay gemisi yapabilirler
Yiyosa bizim çatıya çıksın... Tavşanım parçalar valla o.O
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler