İyi günler arkadaşlar ben warrockun en eski oyuncularından biriyim.Asıl karakterim çalındıktan sonra ,yeni 54 level karakterim vardı retailli.Bundan 1 ay önce nexonmudur ne saçmalıktır oraya transfer edeyim dedim hata verdi uğraşacak zamanım yoktu uğraşmadım.Şimdi dün denedim not invalid member hatası aldım.Ticket attığımda 29mayısdan sonra çarlar silindi falan filan gibi bir hata verdi bu ne saçmalıktır? Okadar yıl gamersfirstde rahat rahat oynadık sorunsuz şimdi onca yıl oynadığım 2 karakterim çöpe mi gidecek.
Gerekirse dava edeceğiz.Aynı dertden 2 arkadaşımda şikayetçi
Bas baya kendinde söylüyorsun olaydan haberim vardı üşendim yapmadım diyorsun. Burada hata sende daha kimleri suçluyorsun ki?
(08-24-2012 11:10 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bas baya kendinde söylüyorsun olaydan haberim vardı üşendim yapmadım diyorsun. Burada hata sende daha kimleri suçluyorsun ki?
Ne demek yeğenim olaydan haberin var ne biliyorsun haberim vardı ayrıca sonuna kadar tüm karakterleri kendileri geçirecekler öyle saçmalıkmı olur 6 7 tane karakterimiz gitti bizim ister 1 ay ister 5 yıl sonra geçiririm öyle saçmalık olmaz gamersfirste geçtiğinde direk çarıma girmiştim oyunumu oynamıştım
cahil cahil konuşma yaa gamersfirst senin charını geçirmesinimi bekliyecek oyunu bırakmışsın az takip etseydin o zaman senin keyfini beklicekleri yok
Çareeeeeeeeeesiiiiiiiizzzzzzzz içiiiiiiiiimdekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çocuuuuuuuuuuuuukkkkk bir kunah gibi hep suclu senıııııııııııııııınnnn halaaaa

Sen kendine eski oyuncuyum diyosun ama Oyunun kurallarını okumamışsın o belli , istedigin kadar dava aç bisey yapamassın

(08-24-2012 02:19 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Sen kendine eski oyuncuyum diyosun ama Oyunun kurallarını okumamışsın o belli , istedigin kadar dava aç bisey yapamassın
Evet sen dahil burda ters cevap yazmış çocukların çoğu warroğu bilmezken ben oynuyordum 2010da ara verdim eminim nick versem herkeste tanır ancak oyunda birkaç sevmediğim bana büyük ihanet etmiş bazı veletler var forumdada olduğunu gördüm buyüzden nick vermiyorum.
Dava edeceğiz evet çarların tanesine en az 400 lira harcanmış bu paralar önemli değil ancak böyle birden bire çöpede atılamaz.5 yılda ben 63 level yaptım karakteri adamlar powerlevelle 1 ayda yapıyordu.
Bırak kardeşim adamların verdiği cevaplara baksana laf olsun diye yorum yapıyorlar.Benimde carım silindi 5 yıllığım ben . Hiç girmedim oyuna dedim gireyim baktım car silinmiş . Bütün haklarım haram olsun inşallah çok para harcadım çook
Oyuna para yatırdın diye adamların üstünde hakkın mı olacak ille ? sen para verdin onlar da item. Dükkandan cips alıp bitirdikten sonra gidip hakkım haram olsun demekten farkı ne ?