(09-21-2012 03:42 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Oyuna para yatırdın diye adamların üstünde hakkın mı olacak ille ? sen para verdin onlar da item. Dükkandan cips alıp bitirdikten sonra gidip hakkım haram olsun demekten farkı ne ?
Ama bakkal cipsiyi sattıktan sonra cipsiyi elimden almıyor bilmem anlatabildim mi?
(09-21-2012 03:42 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Oyuna para yatırdın diye adamların üstünde hakkın mı olacak ille ? sen para verdin onlar da item. Dükkandan cips alıp bitirdikten sonra gidip hakkım haram olsun demekten farkı ne ?
Ama bakkal cipsiyi sattıktan sonra cipsiyi elimden almıyor bilmem anlatabildim mi?
(10-25-2012 07:07 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ] (09-21-2012 03:42 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Oyuna para yatırdın diye adamların üstünde hakkın mı olacak ille ? sen para verdin onlar da item. Dükkandan cips alıp bitirdikten sonra gidip hakkım haram olsun demekten farkı ne ?
Nexon da charı senden almıyor. Sen charı taşıyamamışsın.
(10-25-2012 07:15 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (10-25-2012 07:07 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ] (09-21-2012 03:42 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Oyuna para yatırdın diye adamların üstünde hakkın mı olacak ille ? sen para verdin onlar da item. Dükkandan cips alıp bitirdikten sonra gidip hakkım haram olsun demekten farkı ne ?
Nexon da charı senden almıyor. Sen charı taşıyamamışsın.
Carı taşıyamayacağımı nerden anladın carım silinmiş ? Neyse lafı uzatmanın bi anlamı yok olanla ölene çare yok.Hadi selametle
(08-24-2012 11:00 AM)BB21 Yazılan: [ -> ]İyi günler arkadaşlar ben warrockun en eski oyuncularından biriyim.Asıl karakterim çalındıktan sonra ,yeni 54 level karakterim vardı retailli.Bundan 1 ay önce nexonmudur ne saçmalıktır oraya transfer edeyim dedim hata verdi uğraşacak zamanım yoktu uğraşmadım.Şimdi dün denedim not invalid member hatası aldım.Ticket attığımda 29mayısdan sonra çarlar silindi falan filan gibi bir hata verdi bu ne saçmalıktır? Okadar yıl gamersfirstde rahat rahat oynadık sorunsuz şimdi onca yıl oynadığım 2 karakterim çöpe mi gidecek.
Gerekirse dava edeceğiz.Aynı dertden 2 arkadaşımda şikayetçi
Bana bi söylermisin kimi dava edeceksin?