Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Spartak Moskova 2-1 Fenerbahçe
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Luzhniki Stadı’nda oynanan karşılaşmada, Spartak Moskova Fenerbahçe'yi 2-1 Lik Skorla Mağlup Etti

Goller
Dakika 59 Emenike S.Moskova
Dakika 64 Kuyt Fenerbahçe
Dakika 68 Kambarov S.Moskova

Rövanş:29 Agustos Çarşamba Günü Şükrü Saracoglu Stadyumunda
Not: S.Moskova Fenerbahçe Maçında Galatasaray taraftarı Galatasaray Bayraklarıyla Fenerbahçe'ye Destek Verdi

[Resim: 769850_detay.jpg?1345570180]
İddia tutmaya devam ediyor Smile . Üzüle üzüle moskova'ya verdim gençler kusura bakmayın Sad
Canları sağolsun ama yine de.
Fener Alex'siz hiçbir şey bunu bir kez daha gördük Smile
Avantajlı bir skor eğer aykut hoca ikinci maçta adam gibi oynatamazsa ki oynatamayacak ve biliyorum ki kadıköyde spartak gol atacak ondan dolayı pek umudumda yok açıkcası
1 gol atsanız yeter be abi Smile
fener alexli olsa 3-1 yenilirdi alexin golleri bala totos.gif
Mert,hasan ali kaldırım,selçuk, M.Topal ,bienvenü,caner ile bu iş olmaaaz.beyfendi
(08-21-2012 11:05 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Mert,hasan ali kaldırım,selçuk, M.Topal ,bienvenü,caner ile bu iş olmaaaz.beyfendi

selçuk bienvenü ve canere katılıyorum ama mehmet topal defansif oyuncu buna dersen ki git ileriye top taşı yapamaz emre değil ki o. Mert daha fenerbahçe formasıyla 20 maça çıkmamışken bu kadar zor maçlara çıkması bkz: süper kupa, şampiyonlar ligi her futbolcu hata yapabilir. Hasan ali konusunda daha fenerbahçeyle 4 maça çıktı ne bekliyorsunuz ki hurra gidip asistler mi yapsın takım oynamıyor hasan ali mi oynasın?

Birde Kuyt bence premier ligde bu formu gösterse kötü oynuyor denir.
(08-21-2012 11:24 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(08-21-2012 11:05 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Mert,hasan ali kaldırım,selçuk, M.Topal ,bienvenü,caner ile bu iş olmaaaz.beyfendi

selçuk bienvenü ve canere katılıyorum ama mehmet topal defansif oyuncu buna dersen ki git ileriye top taşı yapamaz emre değil ki o. Mert daha fenerbahçe formasıyla 20 maça çıkmamışken bu kadar zor maçlara çıkması bkz: süper kupa, şampiyonlar ligi her futbolcu hata yapabilir. Hasan ali konusunda daha fenerbahçeyle 4 maça çıktı ne bekliyorsunuz ki hurra gidip asistler mi yapsın takım oynamıyor hasan ali mi oynasın?

Birde Kuyt bence premier ligde bu formu gösterse kötü oynuyor denir.

Merti at demiyorum koskoca fenerbahçede volkandan başka iyi kaleci mi yok ve bu takım şampiyonlar ligine gitmeyi hedefliyor (!) orta saha iş yapmıyor, sağlam sol bekin yok kusura bakmasınlar galatasaraylıyım ama takımımızın avrupada bu durumda olması üzücü
Galatasaraylı olarak Fenerbahçenin turu Geçmesini İstiyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler