Niye ? Mert kötü kalecimi ?
Bunların arkasında Serkan ve benim büyük beklentilerim olan Erten var.
Kalede bir sorun yok, sorun taktiksel.. Selçuk,Topal,Cristian üçlüsünden hangisi ofansif olarak destek verebilir ki ?
Ayrıca Aykut Kocaman'ın şu değişiklik stratejisine sinir olmaya başladım gerçekten..
Genel olarak iyi ama çok daha iyi olmamız lazım.
Şunu da eklemeden edemeyeceğim. Kuyt'a helal olsun gerçekten. Geldiğinden beri canını dişine takarak oynuyor. Takımın tartışmasız en iyisi genele bakacak olursak..
(08-21-2012 11:54 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ]Niye ? Mert kötü kalecimi ?
Kalede bir sorun yok, sorun taktiksel.. Selçuk,Topal,Cristian üçlüsünden hangisi ofansif olarak destek verebilir ki ?
Ayrıca Aykut Kocaman'ın şu değişiklik stratejisine sinir olmaya başladım gerçekten..
Şunu da eklemeden edemeyeceğim. Kuyt'a helal olsun gerçekten. Geldiğinden beri canını dişine takarak oynuyor. Takımın tartışmasız en iyisi genele bakacak olursak..
STOCH KRASİC neden 11 başlamıyor açıklayın. diyor arkadaş

(08-21-2012 11:54 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ]Niye ? Mert kötü kalecimi ?
Altına imzamı atarım. Mehmet Topal'a verilen parayla Emre tipi bir oyuncu alınabilirdi. Ama geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye.
(08-21-2012 10:43 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]fener alexli olsa 3-1 yenilirdi alexin golleri bala 
Alex'in golleri bala ? Bence sen basketbolla ilgilen.
Şu var Hasan Ali kesinlikle medyanın poh pohlaması o adam bir gün oynayım 10 maç yatan adam.Skor avantajlı demişsiniz ama bence değil fener 1 gol yerse iş biter
Akif adam 2 sezondur 40 maça çıkıyor yapma gözünü seveyim sallada tam salla tutsunlar.Galatasaraylıyım ama yediremiyorum oyunculara haksızlık yapılmasını.
Aykut hoca ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum.