Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İPhone 3gs,Galaxy mini 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar 2 tane telefon seceneğim var bunlardan en cok İPhone 3gs almak istiyorum ama fiyatlarını bilmiyorum Ss.gifSs.gifSs.gif
bu 2 telefonun en ucuz fiyat aralığı nedir?
galaxy mini bende de var ve tavsiye ediyorum Smile
peki kullanımı felan nasıl gladiatus a giriliyomu?

ben uygun fiyata 0 İPhone3 bulursam alıcam Big Grin
max 500 tl olabilir gerisini kışın taksitle öderim eğer bulamazsam 2.el almayı planlıyorum 2.el tavsiye edilmezse galaxy mini 2 Big Grin
sana samsung galaxy s3 al diyorum ?
Samsung galaxy wonder kullanıyorum çok memnunum iphone 3gs den iyi iphonelerin fiyatı 800tl samsung wonder i8150 de 800tl ama daha iyi bende kışın degiştirip galaxy s3 alcam s3 daha manyak şimdilik bunla idare ediyorum.
seneye yazın bende gemici ehliyeti alıyorum ve motoryat ta calışmaya başlıyorum o zaman gelince bende galaxy s3 alıcam ama şuan param kısıtlıı 120 tl ben tamamlıcam 100 tl babam vericek üstünüde taksite böldürücem telefon alıcam ama karar veremedim galaaxy mini 2 mi alsam Ss.gifSs.gif
İPhone 3GS mi alsam Ss.gifSs.gif
450'ye sıfırını veriyoruz, Galaxy M'in.
peki başka güzel telefon önerileriniz varmıdır?
İPhone 3GS sıfır en ucuz kaça bulabilirim?
iphone en ucuz sıfırı 800tl bulursun çünkü 2 hafta önce 850tl ye gördüm ucuz satan yerlere çok dikkat et buyuk magzalardan al çin malı olabılır ucuz olanlar bagzı özellıklerını kullanamazsın.
Karşılaştırdım ram konusunda galaxy daha iyi buyur linki dikkatlice bak http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir...Mini-S5570
peki galaxy mini 2 de varmı cin malı gibi taklitleri bana adam akıllı bi telefon lazım gladiatus oynayabilecegim
o zaman siz bana uygun fiyata max 500 tl bütçem var bu fiyata uygun dokunmatik telefonlar önerirseniiz galaxy mini 2 aklımda onu yazdım kenera
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler