Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İPhone 3gs,Galaxy mini 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Batarya takılan kısımda "Nokia A.Ş." yazmıyorsa çin işi veya spot maldır. Dikkat etmeniz gereken budur kankalar 8)
ben İPhone 3 yada galaxy mini 2 alıcam İPhone olmaz ise galaxy mini yada galaxy mini 2 bu 2 secenek var seceneklere göre tavsiyelerinizi bekliyorum
(08-19-2012 07:03 PM)t3ginhan3 Yazılan: [ -> ]ben İPhone 3 yada galaxy mini 2 alıcam İPhone olmaz ise galaxy mini yada galaxy mini 2 bu 2 secenek var seceneklere göre tavsiyelerinizi bekliyorum

Galaxy Mini 'yi öneririm ben.
galaxy mini yada galaxy mini 2 bunlardan hangisi onuda belirtirmisin?
Ne samsung'u Allah için,max vereceğin para çok değilse donanımhaber'e gir herkes satıyor 2. el telefon.Al ordan bi iphone,yurtdışından gelen telefonlara bak daha düşük olur fiyat
donanım haberi kullanmayı bilmiyorum 2.el sayfasına nasıl giriceğim?
(08-19-2012 07:54 PM)MrMujjpowa Yazılan: [ -> ]Ne samsung'u Allah için,max vereceğin para çok değilse donanımhaber'e gir herkes satıyor 2. el telefon.Al ordan bi iphone,yurtdışından gelen telefonlara bak daha düşük olur fiyat

Yurtdışından gelen telefona 100TL vergi verip pasaport kaydı yaptırman gerekiyor.
(08-19-2012 05:00 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Samsung galaxy wonder kullanıyorum çok memnunum iphone 3gs den iyi iphonelerin fiyatı 800tl samsung wonder i8150 de 800tl ama daha iyi bende kışın degiştirip galaxy s3 alcam s3 daha manyak şimdilik bunla idare ediyorum.
Bendede wonder var Root ladımda cıhazı + recovery yukledım custom rom yuklu degıl ama guzel bulursam yuklucem veya ICS falan sende varmı custom rom
galaxy mini gladiatusun appi bile var ...
iphone kullanıyorum ve 1. sayfadaki arkadaşın karşılaştırmasına baktımda iphone zaten maximum 32 gb bellek sahibi galaxyde 32 gb'a kadar yükseltme varmış. Çözünürlük olsun uygulama seçenekleri olsun oyun seçenekleri olsun iphone derim ben. iphone 3gs 2009 yılında çıktı, samsung galaxy mini 2011 yılında çıktı yani yenilik açısından tabi ki samsung ama yinede 4ever iphone Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler