Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Oynanırmı Sizce ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Herkese merhabalar , bundan tam 6 ay önce 45 lvl çarım çalındığı için warrock'u bırakmıştım geride dönmeyi düşünmüyordum açıkçası fakat warrock'u Nexonun aldığını duydum , warrocku bıraktıktan sonra Combat Arms oynadığımdan Nexonun iyi bir firma olduğunu söyleyebilirim fakat daha indirmediğim için warrock'u bilmiyorum oyun nasıl bi durumda , sizce warrockun şuanki durumu nasıl , oynanılabilirmi ?

Cevap verirseniz sevinirim Smile
Oyundaki lag baya azaldı, Turkey serverında en fazla 45-50 oda oluyor hackler hala aynı
Yeni update olunca ayarlar otomatik olarak europa_2 serverina ayarlandı ondan suan herkes orda oynuyor 6 aydan beri birüsürü yenilik geldi oyuna bana sorarsan oyna ben fazla hacker görmüyorum nexon gercekten sıkı calısıyor ilk bastaki odalarda zaten FFA girersen rahatca kasılırsın hic hacker yok orda ama iyi oyuncular var Smile
Denemeliyim o zaman Smile
Tam oynanacak oyun olmuş yahu 50 oda gayet güzel. Lag olmaz. Oyuna dönemiyorum çünki netimi kapattırdım. Asosyalliğin dibine vurmuştum. Oyunu özledim. Hack olayina gelince de hacklar opk değilse her türlü vurulabilir.
Başla kardeşim ben sana charımı satarım 69 level Big Grin retail de var Big Grin
(08-19-2012 02:10 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]Başla kardeşim ben sana charımı satarım 69 level Big Grin retail de var Big Grin

Ö.m bak ulen Big Grin
Ben satarım charımı napcanız 69u. 250-300 liralık char 150 tl ♥
(08-19-2012 01:27 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Yeni update olunca ayarlar otomatik olarak europa_2 serverina ayarlandı ondan suan herkes orda oynuyor 6 aydan beri birüsürü yenilik geldi oyuna bana sorarsan oyna ben fazla hacker görmüyorum nexon gercekten sıkı calısıyor ilk bastaki odalarda zaten FFA girersen rahatca kasılırsın hic hacker yok orda ama iyi oyuncular var Smile

Arkadasım /o yap En sagdakıne bas neydı o hatırlamıyorum server secımını auto dan manuel e getır o zaman turkey server ına gırebılırsın Smile

Not= Patch gelınce auto oluyor o yuzden Europa 2 gırıyorsunuz
zombilere day1 geldı event olarak eventen ak74u galıl ar adrealine birtanede füze warrock full yenilendi ama ben bırakalı 1 ay oldu Big Grin crossfire oynuyorum bn
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler