Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Oynanırmı Sizce ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-19-2012 10:32 AM)atakan153 Yazılan: [ -> ]
(08-19-2012 01:27 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Yeni update olunca ayarlar otomatik olarak europa_2 serverina ayarlandı ondan suan herkes orda oynuyor 6 aydan beri birüsürü yenilik geldi oyuna bana sorarsan oyna ben fazla hacker görmüyorum nexon gercekten sıkı calısıyor ilk bastaki odalarda zaten FFA girersen rahatca kasılırsın hic hacker yok orda ama iyi oyuncular var Smile

Arkadasım /o yap En sagdakıne bas neydı o hatırlamıyorum server secımını auto dan manuel e getır o zaman turkey server ına gırebılırsın Smile

Not= Patch gelınce auto oluyor o yuzden Europa 2 gırıyorsunuz

Hadi canım Smile
(08-19-2012 03:32 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(08-19-2012 10:32 AM)atakan153 Yazılan: [ -> ]
(08-19-2012 01:27 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Yeni update olunca ayarlar otomatik olarak europa_2 serverina ayarlandı ondan suan herkes orda oynuyor 6 aydan beri birüsürü yenilik geldi oyuna bana sorarsan oyna ben fazla hacker görmüyorum nexon gercekten sıkı calısıyor ilk bastaki odalarda zaten FFA girersen rahatca kasılırsın hic hacker yok orda ama iyi oyuncular var Smile

Arkadasım /o yap En sagdakıne bas neydı o hatırlamıyorum server secımını auto dan manuel e getır o zaman turkey server ına gırebılırsın Smile

Not= Patch gelınce auto oluyor o yuzden Europa 2 gırıyorsunuz

Hadi canım Smile

Yeni update olunca ayarlar otomatik olarak europa_2 serverina ayarlandı ondan suan herkes orda oynuyor
boyle yazmısın burdan ne anlasılıyor bılmıyorsun gıbı yazmısın bılıyorsanda bılmıyen varsa ogrenmıstır
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler