Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gladiatus oynamak için telefon tercihleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
ne almamı önerirsin söle o zamn
paranı biriktirip iphone al ilerde film dizi izlemek isteyeceksin ve android sana bunu sunamaz, seçimin iyi ama keşke iphone alsaydım diyeceksin içinden ve benim sözlerimi hatırlayacaksın. Ayrıca iphoneun kamerası fotoğraf makinesi gibi, bunun için 200-300 tl vermeye değer. Ama internetten uygulamalar indirmek istiyorsan senin seçimini öneririm
oglum kafanmı güzel andoidle mis gibi internetten video izliyebiliyorsun asıl iphonede flash ozelligi yok
bence minibook al caktırmadan Big Grin pc yasakken cıkartır oynarsın
(08-18-2012 11:22 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]oglum kafanmı güzel andoidle mis gibi internetten video izliyebiliyorsun asıl iphonede flash ozelligi yok

Sözcüklerine dikkat et, bilip bilmeden de konuşma, günlerce android için flash yada flash player destekleyen android aradım durdum. Hiç iphone kullanmadım ama flash player destekliyor diye duymuştum yanılabilirim. Mesajını düzenlersen sevinirim.

Edit: iPhoneda flash desteği yokmuş, ama flash player benzeyen programlar var.
Doğru bilği asıl flash desteği iPhone'da yoktur fakat kaba tabirle İPhone'u hacklediğinizde bu özelliğe ulaşabilirsiniz.
(08-19-2012 08:31 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Doğru bilği asıl flash desteği iPhone'da yoktur fakat kaba tabirle İPhone'u hacklediğinizde bu özelliğe ulaşabilirsiniz.

öyleyse çok güzel ben bulamadım da, link verir misin yada programın ismini?
Galaxy mini
şimdi beyler tam olarak ne diyosunuz ??

Galaxy mini 2,Nokia c7,İPhone 3 secin bu telefonlardan hangisini almalıyım dersiniz ??

Galaxy mini peşin fiyatla alırım
Nokişa c7 taksite böldürebilirim
İPhone 3 ucuz fiyattan bulamazsam 2.el alabilirim Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler